Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Vodafone va susține proiectele hub-ului Mushuroi

Compania de telecomunicații Vodafone România s-a alăturat demersului noului hub clujean MushuROI, în calitate de partener și susținător al proiectelor ale acestuia.

Compania de telecomunicații Vodafone România s-a alăturat demersului noului hub clujean MushuROI, în calitate de partener și susținător al proiectelor acestuia.

Inițiativa Vodafone vine dorința de a sprijini tinerii creativi din comunitățile locale. “Prin această asociere, Vodafone își propune să evidențieze faptul că se mulează pe dorințele și nevoile comunităților, susținând fără încetare ideile creative și proiectele care aduc plusvaloare României”, potrivit companiei.

MushuROI este spațiul în care industriile creative din Transilvania își găsesc un numitor comun și posibilitatea de colaborare interdisciplinară pentru a genera proiecte de succes. Este cel mai mare hub creativ regional, reunind arta, designul, fotografia, producția video, digitală și arhitectura.

Conceptul inițiat de Sani Stranszky și dezvoltat împreună cu Adrian Dragoș (fondator al conceptului gastronomic Da Pino) reprezintă un efort colectiv de a reconverti un spațiu de patrimoniu industrial de 2.200 mp din fosta fabrică de încălțăminte Clujana într-un hub cu funcțiuni multiple.

MushuROI are o contribuție directă la creșterea capacității societății civile de a propune și implementa proiecte majore, care dau glas comunității. Acesta își asumă inițiativa de a genera întâlniri și evenimente din care să  comunitatea creativă să învețe și să adune cât mai multe contacte și resurse pentru a crește.

Finanțat de patru mari companii

Inițiativele culturale care se alătură hub-ului din Cluj-Napoca beneficiază și de sprijin în atragerea de fonduri și finanțările europene pentru perioada 2021-2027 prin programul Europa Creativă, subprogramul Cultură; Cetățeni, Egalitate, Drepturi și Valori; Noul Bauhaus European.

Sprijinul concret oferit de MushuROI constă în scrierea și implementarea proiectelor, oportunități și opțiuni de parteneriate, proiecte. Toate ideile creative puse în practică și monetizate prin existența spațiului creativ MushuROI vor ajuta la evoluția, dezvoltarea și creșterea economică a comunității locale și regionale. MushuROI este o inițiativă privată și se bucură de sprijinul Vodafone, UniCredit Bank, VISA și Kronospan.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Timișoara vrea să instaleze 21 de noi stații de alimentare a autovehiculelor electrice, în urma unei investiții de 4,7 milioane de lei

Articolul următor
Proiectul Centurii Metropolitane Cluj-Napoca (CMC) are toate avizele necesare, la nivel local, pentru demararea investiției, conform primarului Emil Boc.

Centura Metropolitană Cluj a obținut toate cele 56 de avize

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share