Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Frasinul se apropie de finalizarea Polivalentei din Bistrița

Frasinul se apropie cu pași repezi de finalizarea unui proiect care va avea un impact major asupra județului

Societatea bistrițeană de construcții Frasinul este aproape de terminarea lucrărilor la Sala Polivalentă din reședința de județ, investiție de 20 de milioane de euro.

Frasinul se apropie cu pași repezi de finalizarea unui proiect care va avea un impact major asupra județului, conform N1 TV. Investiția de 96 de milioane lei este inițiată de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, fiind derulată și finanțată de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții.

Noua sală realizată de Frasinul are o suprafață de 7.350 mp a sălii și o suprafață întreagă a complexului de 3 ha. Complexul are o capacitate de 2.661 de locuri (240 locuri business, 240 locuri VIP, o lojă special amenajată pentru persoane cu dizabilități care are 18 locuri și încă 18 locuri pentru însoțitori, 640 locuri pe tribună retractabilă, 1485 locuri în tribunele pentru public, 20 locuri presă).

Aceasta va include zone de vestiare, sală de forță, cabinet medical, de recuperare, birouri, cabinet medical, sală de conferinţe, zonă pentru mass-media, cafenea și restaurant, 3 birouri și spații de depozitare. Sportivii care vin să concureze la Bistrița vor putea să fie cazați în complex, fiind amenajate 30 de camere și 30 de băi.

În exteriorul sălii sunt terenuri exterioare de sport. Au fost construite alei carosabile, alei pietonale, zone verzi. Complexul sportiv și terenurile sportive sunt împrejmuite. Vor fi amenajate 435 locuri de parcare. Frasinul a avut 300 de muncitori prezenți zilnic pe șantier și unii dintre cei mai buni ingineri din județ, Silviu Scridon, Ștefan Ignat și Pavel Larionesi.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Șase comune bihorene (Abram, Biharia, Ciumeghiu, Spinuş, Tămăşeu şi Tileagd), cadastrate gratuit

Articolul următor

Creșteri de prețuri în toate sectoarele economice

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share