Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Afacerile companiilor din Bistrița au urcat cu 26%

Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud (CCIBN) a lansat topul companiilor din acest județ.

Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud (CCIBN) a lansat topul companiilor din acest județ.

Peste 1.000 de companii din județ au performat în domeniile lor de activitate și s-au clasat pe locurile I, II și III în Topul Firmelor realizat de CCIBN. “Economia județului a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 26% față de anul precedent, o veste extraordinară pentru comunitatea de business. La tradiționalul eveniment organizat de CCIBN am fost onorată să înmânez diplomele pentru exportatorii de top.

Peste 1.000 de companii din județ au performat în domeniile lor de activitate și s-au clasat pe locurile I, II și III în Topul Firmelor realizat de CCIBN. Aceștia sunt Leoni Wiring Systems, RAAL, Italtextil Sărata, TeraSteel, Comelf, Intex, Fileca Industry, RCB Electro 97, Tessitura di Sărata, iar firmele din topul creativității: TeraPlast, ICPE Bistrița, Romfulda Prod, Betak, RAAL, Rombat. Felicitări merită atât cei care conduc aceste firme, cât și cei care muncesc în cadrul lor. Performanța este întotdeauna rezultatul bunei colaborări în echipă.

Faptul că produsele realizate în Bistrița-Năsăud sunt cerute în străinătate chiar și în aceste vremuri dificile pentru economia mondială ne dă speranță, iar investițiile în cercetare și inovare sunt, cu siguranță, o garanție pentru viitor”, a relatat deputatul Diana Morar. Topul Firmelor este un eveniment în care sunt premiate cele mai performante companii din județ. Pentru topul CCIBN au fost analizate 3.049 de firme.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
După aprobarea POR Vest, Sud-Muntenia, Nord-Vest, Sud-Vest Oltenia, Sud-Est și Nord-Est, a venit rândul POR Centru să primească aviz pozitiv din partea Comisiei Europene (CE).

Europa a aprobat toate programele operaționale din Transilvania și Banat

Articolul următor
Conducerea Blitz a semnat pentru o franciză nouă, în municipiul Bistrița, care este coordonată de antreprenorul local Alin Bugnar, care a revenit după 20 de ani petrecuți în străinătate.

Două noi francize Blitz au apărut la Bistrița

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share