Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Platforma Weddingram va integra marile orașe din Banat și Transilvania

Platforma Weddingram conectează furnizori de pe tot cuprinsul României, dar și persoanele interesate de organizarea acestor evenimente.

Municipii precum Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu sau Timișoara au fost cuprinse în rețeaua portalului de nunți.

Platforma Weddingram conectează furnizori de pe tot cuprinsul României, dar și persoanele interesate de organizarea acestor evenimente. Portalul este prezent acum în 12 orașe din țară, printre care cele patru amintite, urmând să se extindă.

„România e una dintre țările din Europa de Est în care sectorul de nunți se dezvoltă frumos și repede. Cu ajutorul acestei platforme, ne dorim să aducem împreună cei mai numeroși și mai buni furnizori de servicii care activează în nișa nunților din România”, a spus Daniel Ayyoobi, Business Developer la Weddingram.ro.

Portalul de nunți facilitează informații despre locații, cadouri de nuntă, rochii de mireasă. Printre categoriile de furnizori de servicii activi se numără organizatori de nunți, servicii de catering și torturi, DJ și artiști florali.

Weddingram.ro este primul proiect produs de grupul Wizalia, un studio tip startup cu sediul administrativ în Timișoara. Portalul de nunți aduce împreună furnizori locali din România. Wizalia își propune să consolideze peisajul digital și antreprenorial românesc prin idei noi și realități creative.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Delegație din Republica Modova în vizită la Arad

Articolul următor
Dezvoltatoriul de proiecte solare mari Parapet.ro și Primăria Cluj-Napoca au încheiat un parteneriat pentru a face primii pași pentru reducerea consumului de energie în cadrul unui eveniment public, prin montarea de panouri fotovoltaice pe căsuțele existente în Târgul de Crăciun.

Târg de Crăciun cu panouri fotovoltaice la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share