Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Managerii Secpral Pro Instalații au făcut radiografia anului

SPI - societate importatoare si distribuitoare de materiale de instalatii - centrale, radiatoare, panouri
Antreprenoarea Erika Hristea și-a felicitat echipa pentru felul în care s-a descurcat într-un an dificil | Foto: SPI

Echipa de management a furnizorului de echipamente comerciale și industriale s-a întâlnit pentru a trage concluziile acestui an și a discuta strategia pe 2023.

Cu această ocazie s-au reunit toți managerii Secpral Pro Instalații (SPI), importator și distribuitor clujean de materiale centrale, radiatoare, panouri. “Cuvântul care ne-a caracterizat cel mai bine în 2022 este echipa. Pentru noi, totul a fost, este și va fi despre oameni, cel mai important asset al unei companii sănătoase. Ultima întâlnire din acest an a fost despre colegii noștri dragi.

Le suntem recunoscători pentru toate eforturile depuse în acest an dificil. Cu ocazia ultimei întâlniri din acest an, am avut plăcerea să tragem concluzii, să închidem ceea ce este necesar de închis și să discutăm despre deciziile înțelepte pe care urmează să le aplicăm începând cu 2023.

Managerii punctelor de lucru, managerii zonali, managerii de departamente și top – managementul firmei ne-au transmis cu entuziasm și emoție modalitățile prin care am reușit să depășim provocările întâlnite în ultima perioadă”, a rezumat conducerea SPI.

La final, cei prezenți au sărbătorit și s-au bucurat de cadourile primite. SPI este un furnizor de echipamente deținut de Erika Hristea care a concretizat o rețea de depozite și de distribuitori autorizați în marile orașe ale țării.

Acesta se ocupă de rețele de apă caldă și încălzire, alimentări cu apă și gaz, canalizări, energii neconvenționale. SPI avea, în 2021, 124 de salariați, o cifră de afaceri de 151 de milioane lei, în creștere anuală cu 12 milioane, și un profit net de 13,6 milioane de lei, dublu față de 2020.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Simone Tempestini a vizitat oficial, după un an plin de reușite, producătorul de baterii. “Pe parcursul sezonului de raliuri, ne-am întâlnit cu campionul nostru și la Iași, Cluj, Bistrița și Brașov, unde am reușit să îi oferim energia Rombat.

Pilotul de raliuri Simone Tempestini, în vizită la fabrica Rombat

Articolul următor
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, filială a Societății Energetice Electrica SA, a încheiat un contract de credit de 250 de milioane de lei cu Banca de Export-Import a României (EximBank) pentru finanțarea activității curente și a deficitului de lichiditate.

DEER ia un credit de 50 milioane euro de la EximBank

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share