Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Târg de produse locale din zona Clujului, în parcare la Supeco

Târgul de primăvară Produs de Cluj, dedicat sărbătorilor pascale, se va desfășura în perioada 6-14 aprilie, în parcarea supermarketului Supeco. Organizator este Consiliul Județean, autoritate implicată activ în dezvoltarea economiei locale.

O manifestare expozițională cu produse de sezon va fi organizată în cartierul clujean Mănăștur.

Târgul de primăvară Produs de Cluj, dedicat sărbătorilor pascale, se va desfășura în perioada 6-14 aprilie, în parcarea supermarketului Supeco. Organizator este Consiliul Județean, autoritate implicată activ în dezvoltarea economiei locale.

„Mănășturul s-a dovedit a fi gazdă bună pentru Târgul Produs de Cluj, motiv pentru care am decis să așezăm caravana aici, într-o perioadă în care creștinii vor serba Învierea Domnului. Dorim, astfel, să le oferim tuturor vizitatorilor ocazia de a se aproviziona pentru masa de Paște cu produse tradiționale, proaspete, sănătoase și certificate”, a spus președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

La târgul de la Supeco vor fi prezenți 30 de expozanți, mici întreprinzători locali, producători direcți. Aceștia vor pune la dispoziție publicului interesat preparate alimentare din lapte și carne, inclusiv specialități de brânzeturi și produse de carmangerie, miere de albine, sucuri și siropuri naturale, turtă dulce, prăjituri și pâine de casă, ba chiar și sarmale.

De pe standurile Asociației Produs de Cluj nu vor lipsi pastele artizanale, cozonacii, vinurile sau țuica. Artizanii vor fi prezenți cu costume populare tradiționale, podoabe lucrate de mână, obiecte de marochinărie sau jucării pentru cei mici. Pentru aceștia, dar și pentru amatorii de adrenalină, în incinta târgului va funcționa un parc de distracții, potrivit pentru a petrece momente speciale.

Târgul Produs de Cluj de la Supeco este organizat de Consiliul Județean Cluj având ca partener principal societatea Tetarom. Printre colaboratori se numără Școala Populară de Arte Tudor Jarda Cluj, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, Compania de Apă Someș și Centrul AgroTransilvania, fiind derulat prin intermediul Asociației Produs de Cluj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

APIA dă 105 milioane de euro pentru bunăstarea animalelor

Articolul următor
Studenții și elevii prezenți și-au început ziua în stația din Afumați cu o instruire de siguranță și conduită, urmată apoi o prezentare a istoriei Corteva în România.

Corteva aduce profesiile din sectorul agricol mai aproape de tineri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share