Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zacaria, premiu pentru dedicare & creativitate la Voices of Business Awards Sibiu 2023

zacaria sibiu

Grupul de firme Zacaria a primit un premiu special pentru contribuția la transformarea și evoluția economiei regiuniii, dar și pentru încredere, perseverență și creativitate în piața de real estate din România, în cadrul Galei “Voices of Business” Sibiu 2023. 


De la Brașov echipa revistei Transilvania Business a continuat seria celei de-a doua ediții a galei The Voices of Business Awards 2023 la Sibiu. Evenimentul a avut loc la Hilton Hotel, pe data de 6 aprilie. 

Companiile au fost premiate luând în considerare atât indicatori economici relevanți, cât și potențialul firmelor de a inova, de a rezista într-o economie turbulentă, de a se reinventa și upgrada în acord cu trendurile actuale. Astfel, învățând din experiența celor 14 ediții pe care le-am organizat în 2022 în județele din Banat și Transilvania, am propus un format upgradat și mai corect de acordare a trofeelor The Voices of Business: am ținut cont în stabilirea companiilor care vor fi atât de peformanțe, de indicatorii economici tradiționali, însă am luat în considerare și potențialul de dezvoltare a firmelor, reziliența, capacitatea lor de inovare, atenția acordată dezvoltării sustenabile.

Compania Zacaria este parte a grupului internațional Alf Mizzi & Sons, fondat în Malta în urmă cu mai bine de 100 de ani. Zacaria este un dezvoltator ce activează în sectorul de real-estate, având investiții în domeniul industrial, rezidențial, office și retail.

Până în prezent compania a dezvoltat peste 200.000 mp de spații industriale, fiind unul dintre cei mai activi jucători din zona Transilvaniei. Totodată, grupul are la activ încă 10.000 mp de spații de birouri dezvoltate, precum și peste 500 de vile și apartamente finalizate și vândute. Planurile imediate aduc pe piață alte trei proiecte rezidențiale, precum și două noi centre de retail în orașe ca Sibiu, Cisnădie și Craiova.

Marius Moga, Sales & Marketing Manager, Zacaria:

Avem în spate până acum dezvoltate șapte parcuri industriale și ne-am axat în principal pe zona Transilvaniei, ca orașe evident: Sibiu, Alba, Arad, Oradea, dar și Craiova. Avem în portofoliu și am gestionat de-alugul timpului peste 125 de clienți din diverse sectoare de activitate: producție, logistică, servicii, cross-dock și altele. În total am depășit de-a lungul timpului jumătate de milion de mp de teren care au trecut prin portofoliul nostru și am dezvoltat 190.000 mp de hale industriale și momentan avem un landbank de 130.000 mp în Sibiu unde pregătim două parcuri industriale. Avem acum în portofoliu un număr de aproximativ 65 de clienți.

Zacaria Business Center este  un proiect de birouri de aproximativ 3.000 mp la care lucrăm activ, unde ne vom muta birourile chiar noi în aproximativ 2-3 săptămâni. Este parte din fostul Trident. Cu această reconversie a ultimei părți din clădire, practic complexul a revenit la viață în totalitate. În momentul de față, restul clădirii este practic un centru de retail, probabil cel mai important hub de mobilier din oraș.

Avem încă disponibili  spre închiriere 1.600 mp cu predare în Q2-Q3 anul acesta. Și un mare avantaj, avem și o parcare care suportă aproape 300 de angajați care ar veni cu mașina zi de zi la birou. Nu încurajăm navete cu mașina, dar știm cât de importantă este o parcare pentru un centru de birouri.

Pregătim și stații de încărcare a mașinilor electrice, vom dota parcul cu panouri fotovoltaice; o zonă de food, o zonă de relaxare”.

marius moga zacaria

Marius Moga a prezentat și portofoliul rezidențial al companiei, reunit sub brandul Valetta. În total, e vorba de 620 de apartamente și 180 de vile.

zacaria

„Urmează să mai dezvoltăm 15.000 de mp spații de retal în Cisnădie și în Craiova în perioada următoare. Cisnădie Retail Park este situat chiar în centrul orașului. În urmă cu câteva luni era o zonă cu clădiri vechi, în momentul acesta e curățată pentru a demara construcția. Va exista un food anchor – supermarket de 2.500 mp. Proiectul va avea 9.000 mp de suprafață închiriabilă. O mare parte este deja închiriată. Vom avea o zonă de evenimente și una de food; la fel, o zonă outdoor dedicată evenimentelor, pentru că vrem să fie mai mult decât o zonă de retail park, ci o destinație pentru locuitorii din Cisnădie”.

zacaria sibiu marius moga

Fiindcă pe parcursul serii s-a discutat mult despre contribuția și evoluția în comunitate, la final Marius Moga – Sales & Marketing manager Zacaria,  unul dintre tinerii manageri din Sibiu, a vorbit despre dezzvoltarea  mediului de afaceri, cât și a orașului Sibiu.

„Eu cred că noile dezvoltări trebuie să fie făcute pe principii sănătoase. Noi am avut mereu la bază repere sustenabile în proiectele noastre, pentru a oferi o calitate înaltă a serviciilor. Pentru noi, Sibiul mereu a fost o casă adevărată, chiar dacă am cochetat cu ideea de a ne muta la București, am preferat să rămânem aici. Suntem implicați în proiecte locale, nu doar de business, ci și comunitare. Continuăm în același fel. Vedem că nu suntem singurii care nu se axează pe dezvoltarea în zonă”, a conchis Marius Moga.

Zacaria – facilități pentru comunități active, focusul noilor proiecte

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Cum s-a văzut piața imobiliară, în 2022, din cele două sedii ale agenției RE/MAX Pro, aflate în centrul Clujului?

La Cluj apartamentele se cumpără cu "valiza de bani"

Articolul următor
Noul sediu al Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă (CSEI), situat pe str. Aviator Bădescu și edificat de Consiliul Județean (CJ) Cluj în cadrul unui proiect cu finanțare europeană, se apropie de finalizare.

Cea mai modernă școală specială din România costă 3,8 milioane euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share