Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Săptămâna Europeană a Sănătății Mintale, la Iulius Mall

Centrul de Psihologie Mental Training
Discuțiile vor avea loc în atriumul principal al complexului comercial l Foto: Vlad Cupşa, Komiti Media

Inițiativa își propune să aducă în atenția publică importanța sănătății mintale și emoționale.

Centrul de Psihologie Mental Training (CPMT) organizează, în Iulius Mall Cluj, Săptămâna Europeană a Sănătății Mintale (SESM), unde vor avea loc discuții cu psihologi, medici, specialiști în domeniu, într-un context informal.

“Emoțiile și gândurile pot deveni cei mai buni prieteni ai noștri, dacă învățăm să le gestionăm eficient și să le utilizăm în avantajul nostru. Ca să înțelegem cum să facem asta, în perioada 9-14 mai, în zona atriumului principal din Iulius Mall vor avea loc întâlniri gratuite, de 15 minute, cu psihologi de la CPMT.

În intervalul orar 09:30-22:00, specialiștii vor fi prezenți la standul special amenajat pentru a discuta cu cei care sunt în căutarea unor răspunsuri despre emoțiile lor. În același timp, în cadrul SESM vor avea loc și diverse activități și workshop-uri care abordează teme importante legate de psihologie, sănătate mintală și psihopatologie.

De la sesiuni interactive despre gestionarea stresului, la discuții despre relații și fericire, evenimentul oferă o gamă largă de opțiuni pentru toți cei care doresc să-și îmbunătățească sănătatea mintală și să descopere noi modalități de a-și dezvolta abilitățile în domeniul psihologiei. Pe lângă sfaturile psihologilor, medicilor și coach-ilor, CPMT oferă vouchere cu ședințe de psihoterapie și coaching”, anunță organizatorii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Un tunel care seamănă din ce în ce mai mult cu ,,tunelele dacice”: toată lumea a auzit de ele, dar nu le-a văzut nimeni.

Tunelul blestemat al Autostrăzii Transilvania

Articolul următor
Zilele Clujului încep în 18 mai cu o seară dedicată teatrului, avându-l pe scenă pe Florin Piersic și ulterior pe actorii Teatrului Național într-un spectacol concert scris de Ada Milea, după „O scrisoare pierdută", de I. L Caragiale. 

100 de activități în 40 de locuri la Zilele Clujului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share