Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Investiții de 14 milioane de euro în Spitalul de Recuperare Cluj

14 milioane de euro au fost investiți în Spitalul de Recuperare Cluj-Napoca (SRCN) în ultimii ani.

Singurul spital cu profil de recuperare multidisciplinară din Transilvania a aniversat 45 de ani de la înființare.

14 milioane de euro au fost investiți în Spitalul de Recuperare Cluj-Napoca (SRCN) în ultimii ani. Unitatea sanitară aflată sub autoritatea Consiliului Județean (CJ) Cluj a organizat un eveniment prin care a marcat împlinirea a 45 de ani de la înființare. SRCN este o recunoscută bază de învățământ medical, facilitând efectuarea procedurilor de examinare, diagnosticare și tratare a pacienților în cele mai bune condiții.

În ultimii 15 ani, forul administrativ județean a alocat, din bugetul propriu al instituției, 22 de milioane de lei, bani care utilizați și pentru achiziția de aparatură și echipamente medicale performante. În ceea ce privește fondurile europene nerambursabile atrase de CJ pentru SRCN, suma obținută prin cinci investiții este de peste 47 de milioane de lei.

Trei dintre proiecte sunt finalizate, iar două se află în implementare. Ele vizează reabilitarea, modernizarea și dotarea ambulatoriului, dotarea SRCN cu aparatură medicală de ultimă generație; reabilitarea, extinderea, modernizarea instalațiilor electrice, de ventilare și tratare a aerului, de fluide medicale.

Anual, personalul spitalului desfășoară actul medical în beneficiul a 12.000 de pacienți spitalizați pe cele 403 paturi şi 36.000 de pacienți tratați ambulatoriu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Leoni, unul dintre cei mai importanți producători de sisteme de cablaje la nivel global, a devenit partener al echipei studențești ART TU a UTCN.

Politehniștii clujeni au creat un monopost electric în parteneriat cu Leoni

Articolul următor
De la primul zbor internațional de la Cluj-Napoca, la Budapesta, în 2007, 16,9 milioane de pasageri au rezervat bilete cu Wizz Air către și dinspre Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC).

Wizz Air a transportat 17 milioane de pasageri la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share