Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Marsh McLennan își stabilește la Cluj centrul IT pe Europa

Grupul american de consultanță Marsh McLennan a anunțat lansarea principalului centru său informatic din Europa, de la Cluj-Napoca, propunându-și o țintă de 100 de angajări. 
Holdingul american are venituri anuale de 20 miliarde de dolari la nivel global | Foto: Deposit Photos – Kasagi Productions

Noul spațiu de birouri de 1.300 mp din Cluj-Napoca va găzdui noul centru și echipa Darwin.

Grupul american de consultanță Marsh McLennan a anunțat lansarea principalului centru său informatic din Europa, de la Cluj-Napoca, propunându-și o țintă de 100 de angajări. Marsh McLennan va oferi aici oportunități de carieră în domeniul IT pentru ingineri software, ingineri de date în cloud, analiști de sistem și manageri de proiect.

Noul tech hub va contribui la accelerarea ritmului de inovație pentru cele patru business-uri ale Marsh McLennan: Marsh, Guy Carpenter, Mercer și Oliver Wyman. „Cluj-Napoca deține atât infrastructura, cât și potențialul uman adecvate pentru a servi drept rampă de lansare pentru inovație la Marsh McLennan.

Suntem încântați că putem crea oportunități de carieră care oferă viitorilor noștri colegi șansa de a face diferența. Pentru noi, inovația reprezintă responsabilitatea fiecăruia. Centrul IT de la Cluj va reprezenta mediul ideal pentru colegii care își doresc noi provocări profesionale”, a spus Attila Takacs, Marsh McLennan Tech Hub Lead.

Sediul de 1.300 mp va găzdui noul centru IT și echipa Darwin. Angajații acestui tech hub vor beneficia de program de lucru flexibil, telemuncă, 25 de zile libere pe an, posibilitatea de a cumpăra sau vinde zile libere, zile libere compensatorii pentru sărbătorile legale care se suprapun cu cele de weekend.

Marsh McLennan are o prezență de 28 de ani în România. În 1995, a fost primul broker internațional de asigurări cu birou la București. Compania are venituri anuale de 20 miliarde de dolari și 85.000 de angajați la nivel global.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Agenția Națională pentru Locuințe (ANL), instituţie a Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA), a recepționat, în municipiul Zalău, 100 de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii.

ANL a ridicat 347 de locuințe în Sălaj

Articolul următor
ROCA Industry, primul holding românesc de companii de materiale de construcții, deținut de ROCA Investments, urmărește să integreze în portofoliul său compania Electroplast.

ROCA Industry împinge Electroplast pe piața principală a bursei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share