Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Star Taxi se extinde în Ardeal. Plata cu cardul devine majoritară

Plata cu cardul a fost dezvoltată în toate orașele din țară la Star Taxi, ajungând la 70% în București, Cluj-Napoca, Brașov.
Compania a crescut cu 30% numărul de mașini disponibile la nivel național | Foto: Star Taxi

Orașele Cluj-Napoca și Brașov apar în topul călătoriilor cu aplicația de e-hailing, alături de București.

Plata cu cardul a fost dezvoltată în toate orașele din țară la Star Taxi, ajungând la 70% în București, Cluj-Napoca, Brașov. Compania și-a extins serviciile la nivel național, crescând cu 30% numărul de mașini disponibile în primele cinci luni ale anului, față de aceeași perioadă din 2022.

În aprilie au fost efectuate 1 milion de comenzi la Star Taxi. Costul unei curse la nivel național este, în medie, de 25 de lei. Fiecare șofer efectuează până la 30 de comenzi pe zi.

„Creșterea din acest an se datorează cererii tot mai mari din partea utilizatorilor care nu mai doresc să plătească tarife dinamice. Avem din ce în ce mai multe orașe în care plata poate fi realizată aproape integral cu cardul”, a declarat Daniel Cojocaru, director general al Star Taxi.

Media ratingului șoferilor este de 4,85, cu un procent de onorabilitate a curselor de 90%. Ei sunt monitorizați permanent când rating-ul li se modifică și pot fi excluși dacă nu își îmbunătățesc serviciile. Șoferii cu un rating mare beneficiază de mai multă vizibilitate și sunt alocați mai des comenzilor efectuate de clienți.

La nivel național, orele cele mai aglomerate din trafic se situează în intervalul 07:00-10:00 și 17:00-19:00. Printre cele mai căutate destinații se numără aeroporturile, centrele comerciale și centrele istorice ale orașelor. Printre cele mai căutate destinații de către clujeni se numără Aeroportul Internațional Avram Iancu, complexele comerciale și centrul istoric, 50% dintre aceștia optând pentru plata cu cardul.

După București, Cluj și Brașov se află în topul orașelor în care Star Taxi a efectuat cele mai multe curse în 2022. Star Taxi a semnat parteneriate cu 50 de companii din România, iar 10.000 de angajați folosesc serviciul corporate.

Platforma este disponibilă în 20 de orașe, înrolează 25.000 de șoferi la nivel național și 2 milioane de utilizatori. Concurenții săi la nivel național sunt Bolt, Uber, Splash; în schimb au ieșit de pe piață Free Now și Yango.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Universitatea Babeş-Bolyai Cluj va coordona un proiect câștigător din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) de 5,2 milioane de lei (UBB-CORE).

Universități din Cluj și Oradea înființează un centru de pregătire a cercetătorilor

Articolul următor

Sute de studenți ai Universității din Oradea au fost prezenți la Zilele Carierei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share