Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ACI intră pe ultima turnantă cu Polivalenta din Blaj

Sala Polivalentă din Blaj are o capacitate de 2.000 de locuri, este dotată cu spațiile și echipamentele necesare care să asigure desfășurarea în cele mai bune condiții a competițiilor sportive.
Durata de execuţie a lucrărilor pentru noua sală a fost fixată la 12 luni | Foto: ACI Cluj

Lucrările la amenajarea obiectivului din județul Alba au intrat pe ultima sută de metri, a anunțat constructorul clujean.

“Sala Polivalentă din Blaj are o capacitate de 2.000 de locuri, este dotată cu spațiile și echipamentele necesare care să asigure desfășurarea în cele mai bune condiții a competițiilor sportive.

Investiția este finanțată din bugetul local al municipiului Blaj și din bugetul județului, printr-un parteneriat între Primăria Blaj și Consiliul Județean Alba”, potrivit conducerii Antreprizei de Construcții și Instalații (ACI) Cluj.

În perimetrul sălii sunt prevăzute 104 de locuri de parcare cu căi de acces auto și pietonale, precum și 3.540 mp de spațiu verde. Amenajarea este menită să asigure desfăşurarea tuturor evenimentelor sportive naţionale şi internaţionale. Durata de execuţie a lucrărilor a fost fixată la 12 luni.

Strada Sigismund Toduță, finalizată

Un alt proiect important la care lucrează ACI, în Cluj-Napoca, este revitalizarea culoarului de mobilitate nemotorizată aferent râului Someș. Din consorțiu mai fac parte Socot Târgu Mureș, Simacek Facility Services Cluj. Proiectul european se ridică la 23 de milioane de euro, beneficiar fiind municipalitatea clujeană.

“Malurile Someșului sunt o adevărată oază de liniște în mijlocul agitației urbane, iar strada Sigismund Toduță este unul dintre locurile unde te poți relaxa, petrece timp de calitate și reconecta cu natura”, au relatat reprezentanții ACI.

ACI Cluj, societate specializată în lucrări de construcții ale clădirilor rezidențiale și nerezidențiale controlată de Horia Ciorcilă și Dorel Goia, a înregistrat, în 2022, afaceri de 222 milioane de lei, cu un profit net de 8,5 milioane, având 273 de angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

FOTO-VIDEO: Elitele din Alba, distinse cu trofeul The Voices of Business

Articolul următor

Cora Print – Unitatea Protejată a grupului CTC, susține integrarea persoanelor cu dizabilități în societate!

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share