Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Începe remunerarea acționarilor de la Transilvania Investments

Transilvania Investments Brașov a anunțat începerea plății dividendelor distribuite din profitul net al exercițiului financiar 2022, prin intermediul Depozitarului Central și al Băncii Transilvania Cluj. 
Structurile portofoliului de instrumente financiare și de sectoare economice ale societății brașovene | Grafică: Transilvania Investments

Din 23 iunie aceștia își vor primi dividendele din profitul net înregistrat anul trecut.

Transilvania Investments Brașov a anunțat începerea plății dividendelor distribuite din profitul net al exercițiului financiar 2022, prin intermediul Depozitarului Central și al Băncii Transilvania Cluj.

Acționarii îndreptățiți să încaseze dividende distribuite din profitul net realizat în exercițiul financiar 2022 sunt cei înregistrați în Registrul Acționarilor Transilvania Investments, ținut de către Depozitarul Central, la 31 mai 2023, data de înregistrare. Valoarea dividendului brut este de 0,014 lei/acțiune. Impozitul pe dividende urmează a fi reținut la sursă în cota prevăzută de lege.

Costurile aferente plăţii dividendelor, indiferent de modalitatea de plată, vor fi suportate de către acționari. Plata dividendelor aferente exercițiului financiar 2022, pentru acționarii care nu dețin acțiuni în conturi deschise la participanți (bănci custode / SSIF) și nu au solicitat Depozitarului Central plata dividendelor în contul bancar personal, se va realiza prin intermediul BT.

Acționarii se pot prezenta începând cu 23 iunie 2023 la agențiile BT  pentru a-și încasa dividendele. Dividendele aferente exercițiului financiar 2019, neîncasate de acționari, se vor plăti împreună cu cele aferente anului 2022.

Transilvania Investments Alliance este administrator de fonduri de investiții alternative și fond de investiții alternative destinat investitorilor de retail de tip închis, diversificat, înființat ca societate de investiții, autoadministrat. Obiectivul investiţional al fondului constă ȋn maximizarea randamentelor agregate obținute de acționarii actuali și potențiali prin investițiile realizate de societate.

Acesta urmărește creșterea valorii activului net printr-o administrare activă și prudențială a activelor din liniile de business (tranzacţionare, turism, real estate, industrial şi venture capital / private equity). Societatea administrează un portofoliu investițional cu o expunere predominantă pe piața de capital din România, în principal acțiuni listate ale companiilor din bănci, turism și recreere, real-estate și energie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Therese Hyden a fost însoțită de către Carl Widell, consul onorific al Suediei la Cluj.

Dezvoltarea durabilă a Clujului, în atenția sudezilor

Articolul următor
Transilvania DIH, primul centru de inovare digitală din România, care acționează în Regiunea Nord-Vest (RNV), recunoscut ca operațional de către Comisia Europeană, devine The Digital Innovation Hub in Transilvania (TDIHT).

The Digital Innovation Hub, lansat sub noua identitate vizuală

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share