Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

277.000 de participanți la Neversea. Apar biletele pentru viitoarea ediție

La ediția din acest an a Neversea au fost prezenți 277.000 de fani în cele patru zile de festival.

Organizatorii festivalului de la malul mării vor pune în vânzare primele abonamente pentru ediția din 2024.

La ediția din acest an a Neversea au fost prezenți 277.000 de fani în cele patru zile de festival. “Show-uri de excepție, artiști de top la nivel național și internațional, decoruri spectaculoase și momente speciale au fost nelipsite și au creat amintiri de neuitat pentru toți cei prezenți.

Încă din prima zi de festival, organizatorii au lansat opțiunea de înregistrare pentru toți care deja așteaptă ediția din 2024. Fanii încă se pot înregistra pentru ediția 2024 accesând următorul link. Toți cei care se înregistrează pe platformă și completează chestionarul vor beneficia de un cod pentru un voucher de 100 de lei pe care îl vor putea folosi la achiziția abonamentului de festival.

Din 20 iulie, toți cei înregistrați vor putea achiziționa biletele de festival la un preț special, de 330 de lei. Abonamentele la preț special vor putea fi cumpărate urmând pașii de achiziție pe care fiecare fan îi va primi pe e-mail-ul cu care s-a înregistrat. Toți doritorii trebuie însă să se grăbească deoarece biletele sunt puse în vânzare pe o perioadă de 72 de ore, în limita stocului disponibil”, anunță organizatorii.

Fanii care nu s-au înregistrat vor putea face achiziția directă a abonamentelor de pe site-ul oficial, de la prețul de 442 de lei. În contextul valului de pe pentru profilul de Instagram, Neversea va lansa bilete de o zi la prețul special de 84 de lei. Abonamentele și biletele de o zi pentru Neversea 2024 din prima fază de vânzare vor fi disponibile în limita stocului.

Toți fanii sunt încurajați să urmărească paginile sociale, site-ul, aplicația și comunicările oficiale pentru a fi la curent cu cele mai noi vești despre dată, artiști, abonamente și surprizele pentru ediția viitoare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
AROBS Engineering a devenit partener industrial principal pentru verificarea și validarea independentă a Space Rider.

AROBS intră în proiectul Space Rider

Articolul următor

Licitație pentru chioșcuri și tonete de comercializare a ziarelor la Timișoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share