Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

La Oradea va avea loc cea mai mare adunare naţională a iubitorilor de „Dacia”

Asociaţia Dacia Varadinum organizează în intervalul 21-23 iulie 2023, cea de a patra ediţie a evenimentului auto Dacia Varadinum. Spre deosebire de alte întâlniri organizate în România în peisajul auto, Dacia Varadinum nu şi-a propus sa promoveze modele Dacia de o anumită vârstă, anumite specificaţii ori apartenenţe la diverse cluburi.

Din contră, Dacia Varadinum strânge în acelaşi loc, o singură dată pe an, la Oradea, cât mai multe automobile DACIA, indiferent de model, an de fabricaţie ori stilul adoptat. Organizatorii consideră ca astfel se asigură caracterul relaxat şi amical întâlnirii: „Ai o Dacie de care esti mândru? Perfect, hai cu ea la Oradea şi arată-ne-o şi nouă!”

Istoric

Evenimentul Dacia Varadinum reprezintă materializarea unei idei mai vechi, idee apărută în urmă cu aproximativ 15 ani, în momentul în care întâlnirile monomarcă Dacia începeau să prindă contur în România. Derulând înainte, în 2020 (da, în pline restricții de ordin pandemic) s-a organizat prima ediţie sub sloganul: „Hai cu Dacia la Oradea!”.

„Lucrurile s-au pus în mişcare de la sine, aşa că iată că suntem inaintea evenimentului DACIA VARADINUM 4, ediţie la care numărul estimat al participanţilor este dublu faţă de cel din 2020, lucru care bineînţeles ne bucură, dar ne şi obligă”, spun organizatorii.

În parcarea Era Shopping Park

În 2023, Dacia Varadinum are loc între 21 şi 23 iulie şi urmează în mare parte linia ediţiilor precedente. Punctul culminant al evenimentului are loc în data de 22 iulie, în intervalul 12:00 – 15:00 şi este reprezentat de expoziţia maşinilor participante. Astfel, în Parcarea Era Shopping Park Oradea (Calea Aradului 62), iubitorii mărcii naţionale vor putea admira un număr cuprins între 60 şi 80 automobile Dacia, fiecare specială în felul ei. Accesul la eveniment este gratuit, iar vizitatorii prezenţi la expoziţie vor putea vedea atât maşini recondiţionate la specificaţiile de fabrică cât şi maşini modificate, destinate competiţiilor sportive, maşini produse în serii mari cât şi prototipuri, atat maşini modificate prin „tuning”, dar şi maşini care păstrează cu rigurozitate echipările de uzină. Pe perioada expoziţiei vor avea loc concursuri amuzante cu tematică auto, menite să contribuie la crearea unei atmosfere plăcute.

Asociaţia Dacia Varadinum este o organizaţie non-profit care are ca scop promovarea în paralel a modelelor de autovehicule DACIA, indiferent de specificaţii, dar şi a oraşului Oradea ca destinaţie turistică.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Au început lucrările de construcție a Centrului Intermodal din Episcopia Bihor

Articolul următor

Moneasa, o stațiune pentru relaxare și odihnă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share