Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primul parc industrial al Clujului va avea piață volantă

Consiliul Județean Cluj și Primăria Cluj-Napoca (PCN) vor organiza, săptămânal, o piață volantă în incinta Parcului Industrial Tetarom I.

Administrația Clujului a decis să înființeze o piață pentru cei 3.000 de angajați din Tetarom I.

Consiliul Județean (CJ) Cluj și Primăria Cluj-Napoca (PCN) vor organiza, săptămânal, o piață volantă în incinta Parcului Industrial Tetarom I. Desfășurată sub egida Asociației Produs de Cluj (APC), piața volantă va avea loc în fiecare miercuri, între orele 13:00 și 18:00, în proximitatea clădirii A2.

“Acest nou tip de proiect vine ca urmare a solicitărilor făcute de angajații firmelor care sunt locate în Tetarom I și este asigurat de producătorii de legume și fructe clujeni, precum și de cei care comercializează preparate alimentare.

Venim astfel în întâmpinarea cerințelor a peste 3.000 de persoane, concomitent a producătorilor care vor avea o ocazie în plus de a-și valorifica munca. Beneficiem de sprijinul PCN și al conducerii Tetarom, un exemplu de colaborare pentru binele comunității”, a spus Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Producătorii care vor participa la piața volantă din Tetarom I vor avea la dispoziție, în mod gratuit, standurile APC, ceea ce va asigura un aspect estetic unitar. Prima ediție a evenimentului va avea loc în 26 iulie și va reuni producători de fructe și legume, brânzeturi și carmangerie tradițională, dulciuri de casă, must și vin, lavandă și miere de albine.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Banca Transilvania (BT) Cluj a efectuat o operațiune de mărire a capitalului social cu 91 de milioane de acțiuni cu valoarea nominală de 10 lei.

Banca Transilvania și-a mărit capitalul cu aproape 1 miliard

Articolul următor

TESTARE GRATUITĂ Babeş Papanicolaou şi HPV în 3 localităţi din judeţul Alba

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share