Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Produs de Cluj se implică în organizarea Summer Fest

Summer Fest se va desfășura pe parcursul a patru zile, din 12 în 15 august, și va marca zilele orașului și a VI-a ediție a Târgului Produs de Cluj la Câmpia Turzii.

Asociația Produs de Cluj, entitate care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, este partener al Primăriei Câmpia Turzii în organizarea festivalului.

Summer Fest se va desfășura pe parcursul a patru zile, din 12 în 15 august, și va marca zilele orașului și a VI-a ediție a Târgului Produs de Cluj la Câmpia Turzii. „Târgul Produs de Cluj la Câmpia Turzii a devenit una dintre cele mai importante manifestări organizate de asociația pe care o patronăm, locuitorii din zonă având nevoie de produse alimentare și artizanale tradiționale.

Colaborarea cu Primăria Câmpia Turzii poate fi încadrată la excepțional, experiența noastră fiind astfel valorificată la maxim. Suntem convinși că Asociația Produs de Cluj, în calitate de coorganizator, va oferi tuturor vizitatorilor târgului produsele cele mai bune de pe la noi și concerte de calitate superioară”, a spus Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

La Summer Fest Câmpia Turzii vor fi prezenți 35 de expozanți care vor prezenta costume populare tradiționale, podoabe lucrate de mână, obiecte din lemn, jucării, cosmetice bio, articole de marochinărie și lavandă.

La standuri vor putea fi găsite preparate după rețete tradiționale, de la miere de albine, sucuri, turtă dulce, ciocolată, înghețată, prăjituri și pâine de casă. Pentru cei dornici să petreacă timpul liber cu familia organizatorii pun la dispoziție o terasă de alimentație publică cu preparate la grătar și un modern parc de distracții.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Săptămâna aceasta la „Movie Nights”, în Iulius Parc, va rula pelicula „Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore”, una dintre poveștile conexe ale spectaculosului univers Harry Potter.

Film și fanfară militară în Iulius Parc Cluj

Articolul următor
Sursa foto: Cristian Pistol

Documentația pentru secțiunea de mijloc a Autostrăzii A8 Tg. Mureș – Tg. Neamț ar putea fi avizată la sfârșitul lunii

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share