Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Universitarii de la Babeș-Bolyai vor susține cursuri pe Cluj Arena

Administrația județeană și-a propus să transforme stadionul din centrul orașului în unul polivalent, pentru întreaga comunitate.

Cluj Arena și-a diversificat sfera de activități pe care le găzduiește, devenind locul de desfășurare a unor activități didactice susținute de Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai (UBB). Timp de trei zile pe săptămână, amfiteatrul din incinta stadionului va găzdui cursurile susținute de cadrele didactice ale acestei facultăți

„Ne bucurăm că am reușit să materializăm un nou parteneriat cu mediul academic clujean. Începând chiar de azi, amfiteatrul stadionului este gazda cursurilor acestei facultăți clujene de renume. Cluj Arena este un obiectiv construit din bani publici, fiind deschis tuturor propunerilor de închiriere și folosință a spațiilor sale, atâta timp cât acestea aduc beneficii importante unui număr cât mai mare de oameni.

Fie că este vorba de evenimente sportive, muzicale, educative sau culturale, Cluj Arena reprezintă o opțiune solidă atât din perspectiva spațiilor generoase, cât și a poziționării, a locurilor de parcare disponibile sau a tarifelor impuse chiriașilor”, a motivat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

“Sala de conferințe a stadionului-emblemă a județului are o capacitate de 220 de locuri, configurația spațiului fiind ideală pentru desfășurarea de evenimente cu un număr mare de participanți: conferințe, training-uri, congrese, seminarii. Sala este dotată cu microfoane fixe și mobile, videoproiector, ecran de proiecție, sistem de sunet performant”, susțin reprezentanții UBB.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Meșteșugarul din Hunedoara își propune să revoluționeze industria construcțiilor prin folosirea hârtiei și celulozei reciclate ca materiale de bază.

Locuințe din hârtie. Visul meșterului din Apuseni

Articolul următor

Cu REHAU 360°: Windows REVOLUTION s-a inaugurat Centrul Logistic de la Cisnădie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share