Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Polivalenta clujeană va găzdui festivaluri retro în serie

Agenția Backstage Production a anunțat trei evenimente dedicate muzicii retro pentru toamna anului 2024: concertul DJ Bobo, Discoteca ’80 și ’90 Cluj, cu artiști internaționali care s-au remarcat în perioadele respective.

Alphaville, DJ Bobo, Culture Beat, Sandra, Haddaway sau No Mercy se numără printre numele de rezonanță internațională anunțate în BTarena.

Agenția Backstage Production a anunțat trei evenimente dedicate muzicii retro pentru toamna anului 2024: concertul DJ Bobo, Discoteca ’80 și ’90 Cluj, cu artiști internaționali care s-au remarcat în perioadele respective. În 20 septembrie anul viitor, la Discoteca ‘90 Cluj, vor concerta, în Sala Polivalentă, Haddaway, Culture Beat, No Mercy, Five, Alice DJ, Groove Coverage, dar și autohtonele ASIA și 3rei Sud-Est.

În 21 septembrie, la Discoteca ’80 Cluj, sunt programați, în cadrul unui festival de patru ore, Alphaville, Londonbeat, Sandra, Thomas Anders (Modern Talking) și Ottawan. În 16 noiembrie, la BTarena va concerta DJ Bobo (Peter Rene Baumann).

Turneul său “Evolution”, început în acest an, marchează 30 de ani de carieră, artistul elvețian având la dispoziție o scenotehnică impresionantă și un spectacol de video mapping. Biletele au fost puse în vânzare pe site-urile de vânzări dedicate, primele 1.000 având un preț special, anunță organizatorii.

Backstage Production este o companie de organizare de evenimente fondată în 2016 în Cluj-Napoca. Printre serviciile oferite de aceasta se numără organizarea de concerte și spectacole, artist booking, organizarea de evenimente corporate.

În portofoliul său de concerte figurează artiștii Sting, Deep Purple, Brian Adams, Havasi, Edda Muvek. În cadrul festivalurilor organizate de Backstage au mai concertat Milli Vanilli, Samantha Fox, CC Catch, Bad Boys Blue, Boney M, Sabrina, ICE MC, Ivana Spagna, La Bouche, Corona, Rednex, Silent Circle, Kaoma, Lou Bega, Ricchi e Poveri sau Gazebo.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ziua orașului Oradea, marcată printr-o serie de manifestări festive

Articolul următor

Guvernul va putea aproba un schimb de terenuri dintre Primăria Sibiu și MApN, pentru proiectul „Zonă de agrement, sport, educație, cultură sau sănătate”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share