Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sianisia Spa & Wellness Hațeg are cea mai mare saună din România

Sianisia Spa & Wellness din Hațeg  a demarat proiectul turistic ambițios cu o salină ultramodernă, saună umedă cu aromaterapie și spații de cazare la cele mai înalte standarde. Unitatea este inițiativa și rodul efortului depus de tânăra antreprenoare Flavia Turc, care a ales să creeze un spațiu cu adevărat atractiv.

Salina Sianisia Salt Cave este una artificială, dotată cu halogenerator de aerosoli salini, unde copiii sunt bineveniți. Nu același lucru se întâmplă în spa, în sauna umedă, unde accesul este permis doar adulților, pentru ca starea de bine dorită de turiști să fie deplină. Temperatura în saună umedă este în jur de 45 de grade, iar umiditatea se apropie de 100%.

Salină artificială cu halogenerator și cromoterapie

Salina Sianisia Salt Cave este o salina artificială dotata cu halogenerator de aerosoli salini. Halogeneratorul folosit este cel mai modern generator de aerosoli uscați de sare, conceput în scop terapeutic medical de uz profesional la nivel mondial. Datorită halogeneratorului de aerosoli salini instalat, concentrația de sare din încapere rămâne constantă pe durata întregii ședinte. Microclimatul salinei este atent controlat prin intermediul aparaturii performante, temperatura are valori cuprinse între 20 şi 24°C.

Cromoterapia sau vindecarea prin culori precum și luminoterapia sau terapia prin expunere la lumina sunt forme de terapie alternativă care folosesc simțurile pentru a echilibra organismul și a-i oferi ocazia de a se vindeca prin forțe proprii. Atât lumina, cât și culorile sunt folosite pentru a induce diferite stări în organism, care favorizează prevenția sau vindecarea unor afecțiuni.

Confort și lux

Camerele de la Sianisia Spa & Wellness Hațeg au un concept absolut unic, îmbinând armonios funcționalitatea modernă cu estetica deosebită. „Aceaste camere transced limitele tradiționale ale designului interior, capturând atenția și imaginația celor ce pășesc în ele” spun reprezentanții unității. Conceptul Sianisia Luxury Spa & Wellness înseamnă, potrivit acelorași, o lume a luxului, opulenței și rafinamentului, unde fiecare aspect al experienței a fost creat pentru a oferi o evadare extraordinară într-un univers al relaxării și revitalizării. Această destinație excepțională îmbină cu măiestrie luxul cu servicii de înaltă calitate pentru a vă răsfăța într-un mod fără egal.

La Sianisia Luxury Spa & Wellness, luxul este redat într-o formă complet nouă și impresionantă. Camerele de cazare au fost gândite cu atenție la fiecare detaliu, emanând o atmosferă de rafinament. Mobilierul de design, materialele prețioase și dotările moderne transformă fiecare cameră într-un sanctuar al confortului și odihnei.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, a participat în calitate de membru, la ședința Comitetului de Conducere al Consiliului Internațional al Aeroporturilor – regiunea Europa (ACI Europe) care a avut loc la Bruxelles (Belgia).

Traficul aerian din Europa are nevoie de cinci ani ca să își revină după pandemie

Articolul următor

Membrii Federației Patronilor Bihor, informați despre măsurile de finanțare lansate de AFIR

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Nordic Group investește și la Izvin

Nordic Group, una un jucător important în piața distribuției de produse alimentare premium în  rețele Retail, HoReCa și…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share