Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Complexul Energetic Valea Jiului are un nou director general

Directorul Minei Livezeni din Petroșani, Eusebiu Durbaca va duce efortul managerial al Noului Complex Energetic Valea Jiului, județul Hunedoara. Vehiculat de câteva săptămâni ca înlocuitor al lui Cristian Roșu, Durbaca a preluat conducerea companiei.

Mandatul lui Cristian Roșu s-a încheiat de drept în data de 6 noiembrie. Acesta va fi membru în Consiliul de Administrație al noii structuri energetice. Cel mai probabil, structura CA al CEVJ va fi extinsă la cinci membri.

„Începând cu data de 6 noiembrie 2023 am fost desemnat de către Consiliul de Administrație al Complexului Energetic Valea Jiului în postul de director general al CEVJ. Este o funcție care mă motivează și mă responsabilizează totodată și îmi asum public angajamentul de a face tot ceea îmi stă în putință de a duce mai departe activitatea extractivă în Valea Jiului, această ocupație tradițională în zona noastră, locul unde au lucrat părinții și bunicii noștri.
Nu puteam însă să ajung aici fără sprijinul colegilor mei, ortacii de la Mina Livezeni, care au fost alături de mine, m-au susținut și alături de care am lucrat chiar și în cele mai dificile condiții dovedind că, atunci când vrei cu adevărat, atunci când pui tot sufletul în activitatea pe care o desfășori, poți să realizezi lucruri bune chiar și în cele mai dificile condiții.
Lor doresc să le mulțumesc în primul rând pentru întreaga activitate, pentru seriozitate, implicare și, mai ales, pentru întreaga susținere.
În noua postură, voi avea responsabilitatea de a asigura activitatea decizională cu privire la folosirea resurselor materiale, financiare, informaționale și umane ale CEVJ și știu că alături de oamenii minunați care lucrează în această societate vom reuși să demonstrăm că MINERITUL ARE VIITOR în Valea Jiului” a spus noul director general Eusebiu Durbaca.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

 Se montează primele grinzi la cel de-al doilea viaduct peste Crișul Negru, cel dintre Beiuș și Finiș

Articolul următor
În această perioadă, Carbochim a înregistrat venituri de 170 de milioane de lei, ceea ce reprezintă o creștere de cinci ori în comparație cu aceeași perioadă a anului 2022

Veniturile Carbochim s-au mărit de cinci ori în acest an

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share