Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

A început Conferința „Industria Energiei. Energia Industriei. Energia Investițiilor”

Cea de-a II-a ediție a Conferinței „Industria Energiei. Energia Industriei. Energia Investițiilor” se desfășoară joi, 16 noiembrie 2023, la Hotel Hilton Sibiu. Conferința poate fi urmărită live pe pagina de Facebook Transilvania Business.

Parteneri ai evenimentului sunt: Romgaz, DATACOR, PANDUIT, CIS GROUP, Geodata Services, Grupul IRUMMAVIPROD, DAW Bența Romania, Transavia și Crama Știrbey.

ROMGAZ, lider în producția de gaze naturale, susține dezvoltarea energetică durabilă. Romgaz este cel mai mare producător de gaze naturale din România. Compania, cu sediul central în Mediaș, face cercetări geologice, produce gaz metan, stochează gaze naturale subterane și oferă servicii în câmpurile de gaz.

…………………………………………………………………………

Companie 100% românească, DATACOR evoluează de 21 de ani pe piața din România, ca integrator de soluții pentru infrastructuri electrice, telecom și securitate. Din 2002 până în prezent, compania a crescut continuu, ajungând la o echipă de 130 de persoane și o cifră de afaceri de peste 10 milioane de euro.

……………………………………………………………………………

Panduit, lider în soluții pentru rețele de date și în infrastructură electrică, aduce o contribuție esențială la dezvoltarea companiilor moderne.

……………………………………………………………………………

Echipa Geodata Services a pus în piață o nouă viziune pentru transformare digitală geo-inteligentă durabilă și oferă soluții și servicii inovatoare bazate pe cele mai noi tehnologii: solutii de geo-activare a proceselor de afaceri, servicii de valorificare a datelor, consultanță și integrări AI și Machine Learning geo-inteligente.

…………………………………………………

Cu peste 30 de ani de experiență, compania CIS Gaz este unul dintre cei mai importanți jucători din industria de petrol și gaze naturale din România, specializați în execuția instalațiilor tehnologice de suprafață, a conductelor de colectare a gazelor naturale, a conductelor de transport gaze naturale și a stațiilor de comprimare aferente acestora, precum și execuția racordurilor și a stațiilor de reglare-măsurare a gazelor naturale.

……………………………………………………………………..

Și în acest an ne este alături Grupul de firme IRUM MAVIMAVIPROD a fost fondată în 1993 de către familia Oltean, specificul de bază al societății fiind comercializarea pieselor de schimb pentru utilajele agricole și forestiere. Începând cu 1998 MAVIPROD devine acționar majoritar al SC IRUM SA, producător de utilaje forestiere, precum și de utilaje agricole. IRUM a lansat, în 2018, primul tractor românesc conceput și produs la Reghin, modelul TAGRO.

………………………………………………………………………

DAW Bența România este un producător și furnizor de materiale de finisaj și protecție pentru clădiri, de la vopsele lavabile, lacuri și lazuri pentru lemn și metal, până la sisteme de termoizolații și tot ce ține de finisajele fațadelor, soluții epoxidice de protecție pentru pereți și pardoseli și, nu în ultimul rând, sisteme speciale de renovare a clădirilor istorice. Toată această gamă de produse este reunită sub brandul Caparol și oferă soluții cam pentru orice aplicație în acest domeniu.

…………………………………………………………………………….

TRANSAVIA este unul dintre cele mai reputate businessuri de familie românești, cu o experiență de 30 de ani pe piață, timp în care a devenit liderul local al industriei de carne de pui. Transavia are peste 2300 de angajați, peste 400 hale în 29 ferme de creștere a păsărilor și peste 10.000 ha cultivate cu cereale pentru consumul propriu al păsărilor, o fabrică de nutrețuri combinate, 3 abatoare performante de ultimă generație și o fabrică de procesare a cărnii.

………………………………………………….

Familia vinurilor Prince Știrbey e alcătuită doar din soiuri pure, necupajate, fiecare reflectând caracterul soiului respectiv, clar distinctiv unul față de altul. Vinurile familiei princiare Știrbey sunt create conform unor principii dezvoltate și păstrate din generație în generație.

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=1074301657338834

https://www.facebook.com/transilvaniabusiness/videos/527643286495789

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

MAPIC Awards 2023 - Discover the finalist for Best Urban Regenation Project

Articolul următor
Evenimentul Brickenburg aduce în Iulius Mall orașe și machete construite din mii de piese LEGO

Evenimentul Brickenburg aduce orașe și machete construite din mii de piese lego

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share