Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Black Friday administrativ de succes la Cluj: acte de urbanism emise în 24 ore

Forul județean a reușit să elibereze aproape toate cererile de urbanism într-un interval foarte scurt în perioada reducerilor de Black Friday.

Forul județean a reușit să elibereze aproape toate cererile de urbanism într-un interval foarte scurt în perioada reducerilor de Black Friday.

Campania administrativă de Black Friday derulată de către Consiliul Județean (CJ) Cluj, în perioada 13-17 noiembrie, s-a bucurat de un succes. Pe parcursul celor cinci zile, instituția județeană a emis 45 de acte de urbanism online.

Dintre acestea 41 au fost certificate de urbanism, 3 autorizații de construire și 1 drept de preemțiune. Majoritatea actelor depuse exclusiv online, prin intermediul platformei, au fost rezolvate de CJ Cluj în termen de 24 de ore, excepție făcând un act care a fost rezolvat în 25 de ore.

„A fost o provocare pentru noi să ne mobilizăm ca, într-un timp extrem de scurt, să rezolvăm 45 de documentații de urbanism, pe lângă celelalte câteva sute pe care le aveam deja în lucru.

Sperăm că prin acest demers să atragem atenția cetățenilor asupra beneficiilor digitalizării serviciilor publice și a importanței eliminării treptate a hârtiei și cozilor de la ghișeu”, a menționat Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Prin intermediul platformei Ghișeul Unic dezvoltate de CJ Cluj pot fi obținute următoarele tipuri de acte: certificate de urbanism, autorizații de construire, certificate de atestare/edificare, drepturi de preempțiune, respectiv începeri sau finalizări de lucrări.

Conform termenelor de răspuns asumate de CJ Cluj, acestea sunt de 10 zile lucrătoare. Toate documentele emise au valabilitate juridică, cu semnătură electronică integrată, plata făcându-se online.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Asocierea de tip joint venture dintre Visual Fan și Waldevar Energy a fost desemnată drept câștigătoare a contractului de proiectare și execuție al viitorului parc fotovoltaic din Seini, ce va acoperi consumul sistemului de iluminat public. 

Visual Fan și Waldevar ridică un parc fotovoltaic public la Seini

Articolul următor
În cadrul licitației a fost depusă o ofertă pentru tronsonul 2 al Centurii Metropolitane Cluj-Napoca (CMC), venită din partea asocierii CON-A Operations, Dimex 2000, Hydrostoy, Concelex și Automagistral-Pivden.

O singură ofertă pentru “grosul” Centurii Metropolitane Cluj-Napoca

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share