Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Apare primul târg de Crăciun cu aplicație mobilă din România

WDF se accesează prin aplicația Memorabil, disponibilă gratuit în Google Play și AppStore, iar locuitorii comunei și persoanele interesate pot vedea în orice moment activitățile și evenimentele la care pot participa în perioada târgului.
Comuna cu 75.000 de locuitori a digitalizat evenimentul dedicat sărbătorilor de iarnă | Foto: Primăria Florești

Cea mai mare comună din țara noastră, cu 75.000 de locuitori, organizează Winter Dream Florești (WDF), primul târg local de sezon cu aplicație mobilă dedicată.

WDF se accesează prin aplicația Memorabil, disponibilă gratuit în Google Play și AppStore, iar locuitorii comunei și persoanele interesate pot vedea în orice moment activitățile și evenimentele la care pot participa în perioada târgului.

Ajuns la doua ediție, WDF marchează o premieră națională, comuna clujeană adoptând modelul de organizare a marilor festivaluri, prin componenta digitală a târgului de Crăciun. WDF are loc, până în 23 decembrie, în Parcul Poligon. “Pe măsură ce era digitală evoluează, nu este surprinzător că tendințele tehnologice remodelează peisajul evenimentelor”, motivează inițiatorii aplicației.

Evenimentele sunt împărțite în categorii: concerte live, colinde, spectacole folclorice (Main Stage); preparate culinare tradiționale și moderne, concerte, ateliere pentru copii, întâlniri cu Moș Crăciun (Winter Barn); patinaj (Joy on Ice); Christmas Village – zonă populată cu multe căsuțe, delicii și cadouri. La WDF vor concerta 30 artiști, printre care Ada Milea, Zdob și Zdub, Puya, Smiley, Cabron.

„WDF este locul magic în care găsim activități pentru fiecare din familie. Acasă, la Florești, creăm amintiri și clădim proiecte inovative și în armonie cu comunitatea. Împreună am transformat parcul din Florești într-un loc de poveste, în straie de sărbătoare, unde fiecare colț al parcului răsună de veselia Crăciunului”, consideră primarul Bogdan Pivariu.

Vizitatorii WDF au ocazia să îşi cumpere produse specifice sezonului, de la 30 de comercianți locali şi din țară: mâncare cu specific internațional și tradițională, jumări, brânzeturi, vin fiert, cozonaci, turtă dulce, decorațiuni şi cadouri lucrate manual, globulețe, coronițe.

Târgul de Crăciun este deschis în fiecare zi de luni până vineri, de la 17:00, în 16 decembrie, de la 11:00, iar în 17 decembrie, de la 16:00. Pe toată perioada desfășurării WDF sunt așteptați 35.000 de vizitatori.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Vinul românesc la raport

Articolul următor
Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Cluj efectuează controale, până în 5 ianuarie, în cadrul unei acțiuni naţionale de verificare a modului în care se respectă prevederile legale la comercializarea articolelor pirotehnice.

Comercianții de articole pirotehnice, controlați de Inspectoratul de Muncă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share