Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cum se va circula în zona pasajelor din Centrul Civic al Oradiei

Pasajele subterane din Centrul Civic Oradea vor fi date în folosință duminică, 31.12.2023, la Oradea 12:00. Transilvania Business prezintă modul cum se va putea circula prin aceste pasaje.

 

Direcția Nufărul – Pod Dacia – B-dul Magheru: 

 

  • menținere pe direcția înainte, cu traversarea succesivă a pasajului de la Piața Cetate, a pasajului din dreptul Catedralei Ortodoxe și a pasajului din dreptul Poliției Rutieră.

Direcția Nufărul – Cantemir – Centru: 

 

  • nu se va intra prin pasaje;
  • în dreptul blocului Cicero, înainte de pasajul de la Piața Cetate va fi preselectată banda dreaptă, cu intrare pe rampa ce urcă prin dreapta pasajului;
  • ulterior, deasupra pasajului, se va vira spre stânga, în dreptul Pieței agroalimentare Cetate;
  • traseul către Centru va fi continuat prin intrarea în sensul giratoriu proaspăt amenajat în intersecția Pieței Cetate cu străzile Evreilor Deportați, Mihail Kogălniceanu și B-dul Cantemir.
  • Semnalizare rutiera finala-A0 extins 1200dpi

 

Direcția Nufărul – Centrul Civic – Calea Clujului: 

 

  • va fi păstrată direcția înainte, prin pasajul de la Piața Cetate, prin pasaj Catedrala Ortodoxă și imediat preselecție banda dreaptă, spre Calea Clujului.

 

Direcția B-dul Magheru – Nufărul: 

 

  • menținerea pe direcția înainte, prin coborâre de pe Pod Dacia și direcția înainte, către Nufărul – Cantemir, trecând prin trei pasaje (Parc 1 Decembrie, Catedrala Ortodoxă, Piața Cetate).

 

Direcția B-dul Magheru – Pod Dacia – Centru: 

 

Varianta 1: 

 

  • coborâre de pe Pod Dacia și imediat viraj dreapta spre Aleea Gojdu, pe malul Crișului;

 

Varianta 2: 

 

  • coborâre de pe Podul Dacia și viraj dreapta pe varianta străzilor Cele Trei Crișului – Independenței, fără intrare în pasaje, către str. Mihai Viteazul – Piața Unirii – Piața Ferdinand;

 

Varianta 3:

 

  • coborâre de pe Pod Dacia pe direcția înainte, cu intrare în pasajul de lângă colțul Parcului 1 Decembrie (pe sub liniile de tramvai), apoi preselecție banda dreaptă, intrare în pasajul Catedrala Ortodoxă și viraj dreapta, prin pasaj, către strada Parcul 1 Decembrie.

 

Direcția B-dul Magheru – Calea Clujului: 

 

  • coborâre de pe Podul Dacia și viraj dreapta pe varianta străzilor Cele Trei Crișului – Independenței, fără intrare în pasaje, și ulterior viraj stânga, la colțul Parcului 1 Decembrie, spre direcția Căii Clujului, cu acordarea de prioritate pentru tramvai.

 

Direcția Dragoș Vodă – Averescu – B-dul Magheru: 

 

  • preselecție bandă de circulație spre dreapta, pe direcția Pod Dacia – Magheru.

 

Direcția Dragoș Vodă – Averescu – Centru: 

 

  • menținere pe direcția înainte, cu intrare în pasajul din dreptul Podului Dacia, apoi traversarea pasajelor de la Parcul 1 Decembrie, respectiv Catedrala Ortodoxă și viraj la dreapta, prin pasaj, spre strada Parcul 1 Decembrie.

 

Direcția Dragoș Vodă – Averescu – Cantemir – Nufărul: 

 

  • menținere pe direcția înainte, cu intrare succesivă în pasajele din dreptul Podului Dacia – Parc 1 Decembrie – Catedrala Ortodoxă – Piața Cetate și intrarea pe B-dul Cantemir – Nufărul.
    default

 

Direcția Centru – Nufărul: 

 

  • traseul strada Traian Moșoiu – strada Parc 1 Decembrie – viraj dreapta prin pasajul de la colțul Parcului 1 Decembrie, pe sub liniile de tramvai, și ulterior, pe breteaua de circulație special amenajată, cu sens unic până la sensul giratoriu de la intersecția străzilor Mihail Kogălniceanu, Evreilor Deportați și B-dul Nufărul – Cantemir.

 

Direcția Centru – B-dul Magheru:

 

  • fără intrare în pasaje, din direcția străzii Independenței, cu acordare de prioritate tramvaiului, la colțul Parcului 1 Decembrie și viraj stânga către Podul Dacia, prin breteaua rutieră amenajată special în acest scop.

 

Direcția Centru – Calea Clujului: 

 

  • fără intrare în pasaje, din direcția străzii Independenței, cu acordare de prioritate tramvaiului, la colțul Parcului 1 Decembrie și menținerea direcției înainte, către Calea Clujului.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
M-am întâlnit la sediul DEER cu persoanele din conducerea acestei societăți pentru a discuta despre întreruperile de energie electrică care au afectat unele gospodării din localitatea Feleacu. 

DEER pregătește trei proiecte energetice în Feleacu

Articolul următor
Serviciul Public de Ocupare al Județului Cluj a răspuns solicitării Organizației Patronale HoReCa Cluj-Napoca și, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean, a organizat Bursa Locurilor de Muncă pentru Industria Ospitalității, ca măsură de susținere a mediului antreprenorial.

Alți 100.000 de muncitori străini în 2024, pentru aproximativ 42.150 locuri de muncă declarate vacante în 2023

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share