Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Recul al pieței construcțiilor la Cluj

Direcția Județeană de Statistică (DJS) Cluj a anunțat numărul autorizațiilor de construire eliberate pentru clădiri rezidențiale în noiembrie 2023, dar și în perioada 1 ianuarie – 30 noiembrie din anul trecut.

Numărul autorizațiilor eliberate în primele luni din 2023 în județ a fost cu 540 mai mic decât în aceeași perioadă a anului precedent.

Direcția Județeană de Statistică (DJS) Cluj a anunțat numărul autorizațiilor de construire eliberate pentru clădiri rezidențiale în noiembrie 2023, dar și în perioada 1 ianuarie – 30 noiembrie din anul trecut.

“În luna noiembrie 2023, în județul Cluj s-au eliberat 145 autorizații de construire pentru clădiri rezidențiale, cu 3 mai puține comparativ cu luna corespunzătoare a anului precedent și cu 15 mai multe față de luna anterioară.

În perioada 1.I-30.XI 2023, numărul autorizațiilor de construire pentru clădiri rezidențiale eliberate pe total județ, a fost de 1.482, cu 540 mai mic comparativ cu aceeași perioadă din anul 2022”, potrivit DJS Cluj.

Cercetarea statistică este exhaustivă și se adresează instituțiilor administrației publice locale (consiliul județean și consiliile locale). Clădirea rezidențială este acea clădire folosită integral sau în cea mai mare parte (peste 50%) pentru locuit.

În alte clădiri se cuprind hoteluri și alte clădiri simple, clădiri pentru comerțul cu ridicata și cu amănuntul, clădiri pentru transport și telecomunicații, clădiri industriale și agricole, clădiri pentru învățământ, știință, cultură și artă, ocrotirea sănătății, sport și agrement.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Andre Agassi și Steffi Graf, doi dintre cei mai mari jucători ai tenisului mondial, vor juca la Sports Festival în cadrul unui meci demonstrativ.

Andre Agassi și Steffi Graf vor susține un demonstrativ la BTarena

Articolul următor

KONE, soluții dedicate pentru mobilitate sustenabilă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Lacul Ursu – comoara județului Mureș

Consiliul Judeţean Mureş a aprobat recent finanțarea unui proiect denumit Lacul Ursu – comoara județului Mureș. Evenimentul va…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share