Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

FOTO: Hrănirea urșilor din zona Brașovului se va realiza cu ajutorul funicularelor IRUM

  • IRUM a demonstrat încă o dată că este un pioner în domeniu și se adaptează după cerințele din piață.
  • Deținerea propriului Centru de Cercetare și Dezvoltare, dar și a secțiilor de producție integrate permit producătorului român să dezvolte și să adapteze produsele astfel încât să satisfacă orice nevoie.

IRUM a răspuns cu entuziasm acestei cereri, proiectul prevăzând realizarea unui spațiu îngrădit de peste 60 hectare într-o zonă de pădure.

Aici se dorește introducerea puilor de urși orfani sau a exemplarelor care pătrund în zonele populate de oameni și creează probleme de siguranță.

Capacitatea parcului va fi de aproximativ 60 exemplare, hrănirea acestora fără contact uman fiind esențială pentru formarea lor și deconectarea de obiceiul de a căuta hrană în zone populate de oameni.

Produsele propriu-zise IRUM au fost dezvoltate astfel încât să cuprindă cărucioare mobile care au capacitate de descărcare comandată. Acestea au fost proiectate și atașate pe sistemul de cabluri a funicularului, acest sistem permițând hrănirea într-un mediu controlat, de la o distanță de până la 1.000 m, a animalelor sălbatice.

Componentele principale ale funicularului sunt grupul funicular (este elementul ce produce puterea necesară transportului), căruciorul distribuitor de hrană și linia de cablu purtătoare, pe care se deplasează căruciorul distribuitor de hrană și care delimitează zona în care hrana se poate distribui.

Grupul funicular și stația de încărcare este poziționată la periferia parcului, locațiile în care se va livra hrana fiind la sute de metri depărtare de acest loc.

IRUM a propus varianta cea mai potrivită, care respectă toate cerințele proiectului, producătorul român adaptând sistemul de transport propriu-zis astfel încât să îndeplinească obiectivul clientului, oferind o soluție eficientă și durabilă. Nu doar că acestea au fost deja fabricate în secțiile producătorului român, dar au fost și livrate către client.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

2023 – anul provocărilor și contrastelor, dar cu investiții mai mari cu 74% la Oradea

Articolul următor

Vești bune pentru angajatori! Vin banii pentru subvenționarea locurilor de muncă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share