Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cum va arăta cea mai modernă clinică de psihiatrie din România

Constructorul a anunțat că lucrările la proiectul de extindere și modernizare a ambulatoriului clinic de psihiatrie pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii se apropie cu pași repezi de finalizare.
Contractul pentru extinderea și modernizarea clădirii s-a semnat pentru 5 milioane € | Foto: ACI Cluj

Antrepriza Construcții și Instalații (ACI) se află în faza finală a lucrărilor la obiectivul medical.

Constructorul a anunțat că lucrările la proiectul de extindere și modernizare a ambulatoriului clinic de psihiatrie pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii se apropie cu pași repezi de finalizare.

“Urmează ca în cel mai scurt timp posibil Cluj-Napoca să beneficieze de cea mai modernă clinică de psihiatrie din țară, unică din punct de vedere funcțional și al facilităților de care va dispune”, a precizat conducerea ACI.

Lucrările de la SCUC au început în primăvara lui 2022, parteneri de proiect fiind Concrete & Design Solutions și Soil Testing. Principalele funcțiuni și servicii medicale vor fi de spitalizare de zi, primire-internare, spațiu ambulator, spitalizare permanentă.

Aici vor funcționa secții de activități recreaționale, învățământ, ergoterapie, kinetoterapie. În valoare de 24 de milioane de lei, proiectul european câștigat de forul administrativ județean a fost depus spre finanțare pe Programul Operațional Regional 2014-2020.

Societatea clujeană de construcții a terminat, în decembrie, sala de sport competițională de nivel internațional Turda Arena. ACI, societate specializată în lucrări de construcții ale clădirilor rezidențiale și nerezidențiale controlată de Horia Ciorcilă și Dorel Goia, a înregistrat, în 2022, afaceri de 222 milioane lei, duble față de anul precedent, cu un profit net de 8,5 milioane, de 10 ori mai mare, având 273 de angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Lucrările de la SCUC au început în primăvara lui 2022, partenerii de proiect ai ACI fiind Concrete & Design Solutions și Soil Testing. Principalele funcțiuni și servicii medicale vor fi de spitalizare de zi, primire-internare, spațiu ambulator, spitalizare permanentă. Aici vor funcționa secții de activități recreaționale, învățământ, ergoterapie, kinetoterapie. În valoare de 24 de milioane de lei, proiectul european câștigat de forul administrativ județean a fost depus spre finanțare pe Programul Operațional Regional 2014-2020.

Master în Health Economics la Cluj

Articolul următor

Alba Iulia: 2024 este un an investițional plin

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share