Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primele victorii pentru jucătoarele din România la Transylvania Open

Cea dintâi zi a turului 1 la Transylvania Open WTA 250 a adus primele victorii pentru jucătoarele din România.

Ana Bogdan a învins-o pe Alycia Parks, iar în 6 februarie urmează un duel românesc și meciul Karolinei Pliskova.

Cea dintâi zi a turului 1 la Transylvania Open WTA 250 a adus primele victorii pentru jucătoarele din România. Ana Bogdan (foto), cea mai bine clasată jucătoare de pe tabloul principal de simplu, a învins-o pe americanca Alycia Parks în două seturi: 7-5, 7-5.

”A fost un meci intens, mă așteptam să fie așa pentru că este o jucătoare puternică, dar am fost foarte motivată și foarte determinată să joc cât mai bine și să fac un meci frumos. A returnat unele mingi foarte bine și a trebuit să accept. Nu simți același lucru la alte turnee din străinătate, de aceea aleg să joc cât mai mult aici, acasă. Sper să petrec cât mai mult timp în competiție”, a spus Bogdan.

Cea dintâi zi a turului 1 la Transylvania Open WTA 250 a adus primele victorii pentru jucătoarele din România.

Anna Blinkova, cea care a câștigat trofeul Transylvania Open în 2022, a ajuns la opt victorii consecutive, cu un meci câștigat în fața Simonei Waltert. Următoarea sa adversară va fi Nuria Parrizas-Diaz, care a obținut victoria în partida cu Laura Siegemund. Clara Tauson a început cu o victorie clară în fața Nadiei Podoroska: 6-3, 6-1. Prima zi a turneului a adus victorii pentru Camila Osirio și Arantxa Rus, favorita nr. 1.

La dublu, Andreea Mitu și Jaqueline Cristian au câștigat partida jucată cu Mara Gae și Anca Todoni. ”E cel mai bun turneu WTA 250 din lume. Ne simțim foarte bine aici. Azi am avut un meci foarte bun, solid. Chiar am jucat bine, e prima oară când am jucat cu Andreea. Am avut o comunicare foarte bună. E un început bun pentru Transylvania Open”, a menționat Cristian. 

Pentru aceasta, turneul continuă marți cu un duel românesc. Ea va avea meci cu Miriam Bulgaru, în penultimul meci al zilei de pe terenul central. Ultimul meci de marți va fi cel dintre Karolina Pliskova, fost lider mondial, și Sinja Kraus (Austria), jucătoare venită din calificări.

32 de jucătoare concurează la meciurile de simplu, și 16 echipe la dublu. Cinci jucătoare din România se află pe tabloul principal de simplu al Transylvania Open WTA 250: Ana Bogdan și Jaqueline Cristian, respectiv Andreea Mitu, Miriam Bulgaru și Anca Todoni (toate cu Wild Card).

Cei care doresc să vină la Transylvania Open pot achiziționa bilete sau abonamente de pe site-ul Entertix.ro. Costul lor variază între 65 și 190 de lei și oferă acces la toate meciurile din ziua respectivă, de la ambele terenuri de joc. Prețul unui abonament este de 590 lei. Cea de-a patra ediție a turneului  are loc în Sala Polivalentă BTarena, în perioada 3-11 februarie.

Meciurile se joacă indoor, pe hard, pe cele două terenuri de tenis amenajate. 32 de jucătoare concurează la meciurile de simplu, și 16 echipe la dublu, pentru 250 de puncte WTA și premii în valoare de 267.082 dolari. Transylvania Open este cel mai important turneu de tenis feminin din România și face parte din categoria WTA 250.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Topul investițiilor în parcurile industriale din Bihor în anul 2023

Articolul următor
Laurențiu Plosceanu a prefațat Construction & Infrastructure Summit, cel mai important eveniment din România al acestui sector, care va aduna la Cluj 400 de specialiști din construcții, industrii auxiliare și autorități de reglementare.

Președintele ARACO: “Constructorii sunt “haite de lupi” concentrate pe proiecte”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share