Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

EVOLVE Alba Iulia, cursuri de educație financiară

Sorin Ghe. Șerban, fondator Business Broker

Întâlnirile din cadrul proiectului EVOLVE vizează creșterea educației financiare în rândul comunității locale. Invitați cu expertiză vor susține cursuri pe diverse teme de interes. Primul mentor invitat este Sorin Ghe. Șerban, fondator Business Broker și specialist investiții, cu o expertiză de 27 de ani pe bursă.

În cadrul întâlnirilor, stabilite săptămânal, mentorii vor aborda domenii precum educația financiară, cultura antreprenorială, investiții în bursă, dezvoltare personală, sprijiin motivațional, consultanță asigurări. Cursurile sunt destinate adolescenților și adulților și sunt cu titlu gratuit.

Proiectul EVOLVE este susținut de Asociația Asigurăm Viitorul Educației (AVE), în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia.

„Sunt binevenite astfel de programe pentru cei care doresc să învețe ce înseamnă o planificare atentă, o organizare a bugetului personal, un plan de economii și investiții dar și despre ce decizii trebuie luate pentru a răspunde nevoilor de zi cu zi”, explică Maria Elena Seemann, managerul public al Municipiului Alba Iulia.

Proiectul civic EVOLVE are ca scop creșterea valorii comunității, respectiv deblocarea energiilor potențiale, printr-o pregătire continuă și dezvoltarea economiei locale pe principii durabile.

Personale interesate pot participa în zilele de marți ale lunii Februarie (respectiv 6, 13, 20), de la 18:30, la Centrul de Inovare Conventum.

Credit foto: Facebook Business Broker

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Laurențiu Plosceanu a prefațat Construction & Infrastructure Summit, cel mai important eveniment din România al acestui sector, care va aduna la Cluj 400 de specialiști din construcții, industrii auxiliare și autorități de reglementare.

Președintele ARACO: “Constructorii sunt “haite de lupi” concentrate pe proiecte”

Articolul următor

Compania germană Ziegler Group Timber Sebeș, membră ASFOR

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Conferințele Dilema la Oradea

Seria va conține patru conferințe, o conferință-spectacol și dialoguri publice. Joi seara, de la ora 19.00, la Sinagoga…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share