Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Jaqueline Cristian, victorie categorică în Polivalenta Clujului

Jaqueline Cristian s-a calificat în sferturile de finală ale Transylvania Open WTA 250.

Vineri se joacă sferturile de finală la simplu și prima semifinală la dublu în cadrul turneului Transylvania Open.

Jaqueline Cristian s-a calificat în sferturile de finală ale Transylvania Open WTA 250. Este a doua oară când Cristian ajunge în sferturi la turneul din Cluj, anul acesta în urma unei victorii categorice (6-4, 6-0) și mult râvnite în fața Clarei Tauson, daneza care acum câteva zile a învins-o la Linz.

”Mi-am dorit foarte mult această revanșă și am simțit o extra viteză astăzi datorită publicului. Am încercat să mă folosesc cât am putut de ea și am arătat că sunt într-o formă bună de la început la sfârșit și asta a făcut diferența”, a spus Cristian. În următorul meci, o va întâlni pe Anastasija Sevastova. Jucătoarea recent întoarsă în circuitul WTA s-a calificat în primul ei sfert de finală WTA din 2021 încoace.

“Va fi prima dată când o să jucăm una contra celeilalte. Știu că s-a întors după maternitate. Este o jucătoare cu multă experiență, am văzut că astăzi a avut un meci lung. O să îmi fac planul cu echipa mea și o să fiu pregătită pentru meci”, a spus românca.

Sara Errani a obținut o victorie cu 6-0, 6-1 în fața Tatjanei Maria, favorita 2 a turneului. Pentru jucătoarea din Italia urmează primul sfert de finală WTA din 2021 încoace. Errani, finalistă la Roland Garros în 2012, se va întâlni cu Karolina Pliskova. Fost lider mondial, Pliskova a dominat ultimul meci al zilei de joi de pe terenul central și a câștigat în două seturi (6-2, 6-1) partida cu María Camila Osorio.

”Am jucat bine, nu prea am făcut greșeli. Am avut un serviciu bun și un joc agresiv. Sunt bucuroasă și mulțumită de victoria obținută și de modul în care am jucat”, a declarat Pliskova.

În 9 februarie se vor juca sferturile de finală la simplu și prima semifinală la dublu. 32 de jucătoare concurează la meciurile de simplu, și 16 echipe la dublu. Cinci jucătoare din România se află pe tabloul principal de simplu al Transylvania Open WTA 250: Ana Bogdan și Jaqueline Cristian, respectiv Andreea Mitu, Miriam Bulgaru și Anca Todoni (toate cu Wild Card).

Cei care doresc să vină la Transylvania Open pot achiziționa bilete sau abonamente de pe site-ul Entertix.ro. Costul lor variază între 65 și 190 de lei și oferă acces la toate meciurile din ziua respectivă, de la ambele terenuri de joc. Prețul unui abonament este de 590 lei. Cea de-a patra ediție a turneului  are loc în Sala Polivalentă BTarena, în perioada 3-11 februarie.

Meciurile se joacă indoor, pe hard, pe cele două terenuri de tenis amenajate. 32 de jucătoare concurează la meciurile de simplu, și 16 echipe la dublu, pentru 250 de puncte WTA și premii în valoare de 267.082 dolari. Transylvania Open este cel mai important turneu de tenis feminin din România și face parte din categoria WTA 250.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Daniel David, reales ca rector al Universității Babeș-Bolyai

Articolul următor

Trofeul Porumbul de Aur a fost decernat la Congresul De la Fermieri pentru Fermieri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share