Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Active Dinamic și-a mărit deținerea la Firebyte Games

Active Dinamic, fond administrat de Swiss Capital, și-a majorat deținerea la Firebyte Games Cluj (FGC) la 6,95%, față de 5%, raportată în februarie
Joc video dezvoltat de către compania clujeană | foto: FGC

Fondul de investiții deține acum un pachet de 3,1 milioane acțiuni la compania clujeană, evaluat la 600.000 de lei.

Active Dinamic, fond administrat de Swiss Capital, și-a majorat deținerea la Firebyte Games Cluj (FGC) la 6,95%, față de 5%, raportată în februarie, iar astfel investitorul instituțional arată încredere în valoarea intrinsecă a BCC intervenind într-un trend descendent puternic, conform brokerilor de la Goldring.

Dezvoltatorul clujean de jocuri video anunța, în 2023, o majorare de capital destinată finanțării activității curente și deschiderii unei noi linii de afaceri servicii business-to-business.

Această linie de business a fost adoptată de conducerea FGC având în vedere intenția sa de orientare spre segmentul de jocuri de tip Hypercasual. În 2022 societatea a semnat contracte de parteneriat revenue-share cu renumiţi publisheri externi, precum Voodoo și Homa Games.

Aceste contracte au avut ca focus nișa de Hybrid Hypercasual, jocuri video cu acțiune rapidă și obiective simplificate, în care jucătorii încearcă să obțină cel mai bun scor posibil, precum și servicii de tip Live Ops, precum dezvoltarea de noi funcţii.

Compania clujeană este primul dezvoltator de jocuri pentru dispozitive mobile listat la Bursa de Valori București. FGC are un capital social de 4,1 milioane de lei, împărţit în acțiuni nominative, cu o valoare nominală de 10 bani.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Căminele Universității Babeș-Bolyai (UBB) își vor produce o parte din energia electrică de care au nevoie cu ajutorul panourilor voltaice care vor fi montate în cadrul unui proiect cu finanțare europeană.

Bătrânul Hasdeu se modernizează. Își va lua energie de la soare

Articolul următor

Festivalul Tenjin Matsuri aduce cultura japoneză în inima Bucureștiului. Pentru prima dată în Europa - un Festival Japonez  

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share