Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Laureat al Premiului Nobel pentru Medicină, invitat special la Cluj Arena

Stadionul Cluj Arena va găzdui în perioada 9-10 mai conferința „Insights in Hematology".
William Kaelin își va prezenta cercetarea revoluționară la Cluj | Foto: Stephanie Mitchell – Universitatea Harvard

Stadionul Cluj Arena va găzdui în perioada 9-10 mai conferința „Insights in Hematology”.

Organizat sub egida Departamentului de Hematologie și a Centrului de Cercetări pentru Medicină Avansată Medfuture din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu, evenimentul se află la cea de-a IX-a ediție.

Printre vorbitorii invitați se numără Gabriel Ghiaur (Johns Hopkins University, SUA), Eva Hellström Lindberg (Karolinska Institutet, Stockholm, Suedia, fost președinte al Asociației Europene de Hematologie), William Dalton (Johns Hopkins University, SUA), Maximilian Stahl (Harvard Medical School, SUA) și Jonathan Fromm (University of Washington, Seattle, SUA). 

Invitat special al conferinței este Laureatul Premiului Nobel pentru Medicină în 2019, William Kaelin, de la Universitatea Harvard, Boston, care își va prezenta cercetarea revoluționară alături de Mircea Ivan, din Indianapolis, SUA.

„Stadionul emblemă a Clujului și a întregii Transilvanii continuă să dovedească faptul că nu este doar un loc de desfășurare a unora dintre cele mai spectaculoase competiții sportive, ci este un spațiu public multifuncțional, o locație ideală pentru o multitudine de alte evenimente, din diverse domenii. Rămânem deschiși propunerilor de colaborare și susținem cu tărie inițiativele benefice comunității”, a spus Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Evenimentul va fi urmat, în 11 și 12 mai, de Conferința Națională de Transplant Medular și Terapii Celulare, împreună cu Alina Tănase și echipa de cercetare de la Institutul Clinic Fundeni București. Printre vorbitorii internaționali se numără Arun Wiita (Stanford Medical School, SUA), Ștefan Ciurea (University of California, SUA) și Shigeo Fuji (Osaka International Cancer Center, Japonia).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
LAC

Trei picturi de Ghenie, la prețuri “românești” la Artmark

Articolul următor

Conferință despre investițiile în turism, organizată de BRCC la Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share