Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Festivalul Untold își va lansa propria colecție de modă: Untamed

Festivalul de la Cluj-Napoca și-a obișnuit publicul cu demonstrațiile de modă, coafură și machiaj | Foto: Adriana Moroșan

Organizatorii Untold au pregătit activări precum zone de relaxare, de mâncare și băuturi, o replică reală a unui celebru lanț de restaurante sesiuni de make-up, studio de tatuaje, experiențe VR, scene și workshop-uri tematice.

Cei mai apreciați creatori de modă autohtoni își dau întâlnire la Designers’ Nest: fanii pot găsi haine, colecții capsulă, încălțăminte, bijuterii și accesorii realizate de 30 de designeri. La standul RetroFuture, Alina Ceușan își asteaptă fanii vineri și sâmbătă.

La Designers’ Nest, fanii festivalului pot descoperi, în premieră, colecția specială Untamed, creată de echipa Untold. Organizatorii pregătesc și zone cu artiști de hairstyle, make-up și tatuaje temporare. Participanții au ocazia să fie răsfățați cu coafuri, împletituri și machiaje speciale de festival.

În zona de fashion, fanii festivalului pot afla ce le prezic astrele de la Mercur Retrograd și secretele unei poze de Instagram de la unul dintre cei mai renumiți fotografi români, The Storyalist.

200 de piese vestimentare unice

“Untamed are peste 200 de piese vestimentare unice, de la rochii, caftane, la pantaloni și topuri.  Colecția reflectă o emoție și spune Povestea Tarotului prin ținute originale, fiind inspirată din esența emblemelor din șapte cărți de Tarot: Luna, Magicianul, Nebunul, Împărăteasa, Papesa, Împăratul și Îndrăgostiții. Echipa Untold a lucrat cu următorii designeri pentru această colecție: Barning, Istvan Cîmpan și Veronica Frișan.

Fiecare piesă de colecție vine la pachet cu o Carte Premium de Tarot, pentru a avea o conexiune permanentă cu simbolistica arcanei pe care o reprezintă. Colecția anuală Untamed prezintă Arcana Majoră a tarotului, cu cele 22 de cărți. Colecția Untamed va fi prezentă la cele mai importante festivaluri din România.

Tot în Designers’ Nest, fanii pot găsi colecții capsulă, haine, încălțăminte, bijuterii și accesorii create de peste 30 de designeri români. Vor fi prezenți și artiști de hairstyle, make-up și tatuaje temporare”, a explicat Ioana Chereji, PR manager al Untold.

Blockchain combinat cu artă modernă

Cele patru zile de festival vor fi ca o plimbare în carusel, iar fanii pot vedea, pe Aleea Stadionului, monopostul Red Bull Racing cu mașina de Formula 1 și pot da o tură în simulator. Un tonomat în care fanii descoperă premii cool, experiențe, meet & greets sau un backstage tour sunt la o încărcare distanță prin cardul Visa. Cei îndrăgostiți de festival pot dormi direct în Tiny Houses amplasate pe tărâmul magic al festivalului, de Mobexpert.

Arta modernă întâlnește tehnologia blockchain pe mainstage-ul festivalului Untold, cu un moment care oferă mixul între un producător talentat, una dintre cele mai cunoscute artiste din cultura mainstream și folclorul vibrant românesc. În 4 august, Strămoși, prima serie românească NFT, prezintă, pe Cluj Arena, pe David Ciente, Irina Rimes și Surorile Osoianu.

Aflat în premieră la Untold, brand-ul ceh Kozel a lansat o invitație pentru participanții la festival: un moment live pe mainstage cu band-ul Damian & Brothers. Pădurea din Parcul Central va fi teritoriul acrobațiilor și a spectacolelor la înălțime, cu jonglerii și leduri colorate.

În fiecare seară de festival, trupa Amaris Agni, cu magicieni ai focului, va face show-uri live și va colora întunericul cu mișcări uimitoare de dans, puse în lumină de leduri. Fanii se vor încărca cu energie bună alături de echipa de Knights of Transyvania.

Campanie de vizitat România

În 4 august toți artiștii și acrobații vor face o paradă veselă și plină de culoare în tot perimetrul festivalului până la mainstage. Toate aceste experiențe pot fi admirate de sus, din roata înaltă de 30 m, care oferă o panoramă impresionantă asupra festivalului și orașului.

Campania ,,Romania All Inclusive”, marca Untold, revine cu 50 de destinații și experiențe care te ajută să descoperi farmecul autentic românesc. În perioada 4 august – 30 septembrie, persoanele care își doresc o vacanță în România pot intra pe platforma festivalului pentru a-și alege destinația.

Din acest an, partener principal al campaniei România all inclusive este Extasy, aplicație din România dedicată experiențelor. Utilizatorii care rezervă o vacanță pe site-ul Untold pot beneficia de un bonus de 50 de lei în aplicația Extasy. Uniqua va fi este asiguratorul oficial al festivalului.

Deschiderea oficială: pe Cluj Arena

Untold își va deschide porțile cu o ceremonie oficială pe Cluj Arena, de la 21:00, care va marca o premieră pentru România: un show al germanului Claptone. Artistul va fi înconjurat de 100 de dansatori și animatori, într-un spectacol de bal mascat, iar mii de măști vor fi oferite fanilor.

Fanii sunt invitați să combine realul cu imaginarul și să intre într-un nou univers. ,,Temple of Luna” este tema festivalului, care va fi prezentată pe scena principală, prin decorul special, luminile fascinante, conținutul video și momente unice. Ceremonia de deschidere va fi prezentată de Step App, unul dintre partenerii festivalului.

Participanții vor fi așteptați de personaje fantastice, acrobați internaționali, animatori, majorete, dansatori veniți din România, Franța, Olanda, Marea Britanie, Germania, Ucraina, cu parade și spectacole cu foc sau leduri.

Trupele Golden Trees (România), Flying Traveler (Germania), Fantasy Trees (Olanda), White World (Franța), Hummingbirds, Light Balance (Ucraina) și Red Priestesses (Marea Britanie) vor defila în cele 4 zile și 4 nopți de magie.

Show de artificii și lasere la închidere

Pe parcursul Untold se vor derula petreceri tematice, experiențe unice realizate în colaborare cu partenerii festivalului: sesiuni de meet & greet, serviciu de food delivery direct în festival.

Ceremonia de închidere pe scena principală va fi realizată de Lost Frequencies, duminică, 7 august. DJ-ul și producătorul belgian va avea un show special însoțit de artificii și lasere. Scena principală va fi închisă luni dimineață de Tujamo. Cei care vor dori să continue petrecerea se pot muta la scena Galaxy, unde Fehrplay va închide festivalul cu un show special, cu producții video din metaverse.

Untold este unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, iar în acest an a fost plasat pe locul 5 în top festivaluri mondiale, potrivit companiei Viberate. Festivalul din perioada 4-7 august, de la Cluj-Napoca, își deschide porțile joi, de la 14:00.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primăria Timișoara, nevoită să mărească la maxim suma pusă deoparte pentru ridicarea stadionului pe structură metalică al orașului

Articolul următor

Cinci consorții și companii internaționale se bat pe pasajul Tăietura Turcului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share