Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Unităţile de tip service auto din Timiş au mari probleme, fiind amendate cu sute de mii de lei de RAR

În doar câteva zile de controale, inspectorii Registrului Auto Român au găsit nenumărate service-uri auto din Timiş cu probleme. În urma acestor situaţii au fost aplicate amenzi de peste 200.000 de lei.
Au probleme mari cu autorizarea şi cu garantearea conformităţii lucrărilor efectuate.

Inspectorii din cadrul Departamentul de Supraveghere Piață din cadrul Registrului Auto Român au desfășurat, în perioada 30 septembrie – 4 octombrie, o serie de acțiuni de control care au vizat activitatea service-urilor auto din județul Timiș. Iar ceea ce au găsit nu a fost chiar OK. Ca urmare a acestor controale, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 221.000 de lei.

În cadrul acțiunilor de control efectuate de Registrul Auto Român au fost verificați 120 de agenți economici care își desfășoară activitatea pe raza județului Timiș. Inspectorii Departamentului Supraveghere Piață au constatat că unităţile verificate aveau lipsă autorizația tehnică de funcționare, dar se confruntau şi cu lipsa inspecțiilor finale care să demonstreze conformitatea lucrărilor de reparații efectuate.

Ca urmare a neconformităților constatate, inspectorii Registrului Auto Român au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 221.000 lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Au fost stabilite cele mai de succes afaceri din judeţul Timiş. Se organizează o nouă ediţie a Topului Firmelor

Articolul următor

Proiect european pentru orientarea tinerilor bihoreni în carieră

Citește si:
Total
0
Share