Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Programul financiar de susținere a companiilor mari: Techventures Bank și EximBank asigură necesarul de lichidități pentru VELTRAVEL.RO

Techventures Bank si EximBank au structurat un pachet financiar care securizeaza necesarul de lichiditati pentru finantarea activitatii curente a companiei VELTRAVEL.RO, furnizor de servicii turistice online. Societatea a beneficiat de un credit in valoare de 1,5 milioane de lei de la Techventures Bank, garantat in proportie de 90% de EximBank, in cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19 dedicata companiilor mari si IMM-urilor cu cifra de afaceri peste 20 de milioane de lei in 2019.

”Companiile pot accesa mult mai rapid finantarile de care au atata nevoie in contextul economic actual, pentru capital de lucru sau pentru investitii, datorita parteneriatelor pe care EximBank le are cu bancile comerciale de pe piata locala, asa cum este si cel cu Techventures Bank, pentru emiterea de garantii de stat in cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19. Punand impreuna produsele de creditare si garantiile de stat putem propune solutii financiare care servesc in mod real nevoilor comunitatii de business asigurand in acelasi timp bancilor comerciale un nivel crescut de incredere in viabilitatea structurilor financiare pe care le propun”, a spus Traian Halalai, presedintele executiv al EximBank.

„Flexibilitate si operativitate sunt cuvintele cheie pentru a putea oferi clientilor nostri o experienta de banking in concordanta cu nevoile si asteptarile lor. Totodata, ne concentram pe dezvoltarea de aplicatii prin care sa asiguram o comunicare cat mai simplificata cu fiecare client in parte. Un element de indentitate al bancii si de noutate pe piata bancara este reprezentat de posibilitatea utilizarii solutiilor software drept garantie pentru accesarea unor facilitati de finantare. Sustinem inovatia in business prin solutii de finantare adaptate profilului companiilor si oferim finantari avantajoase start-up-urilor din domeniul tehnologiei informatiei. De altfel, acestea fac parte din misiunea bancii de a deveni un partener recomandat al companiilor locale prin punerea la dispozitia clientilor instrumente complete si flexibile de creditare”, a spus Cristian Nae, Director General Adjunct al TechVentures Bank S.A.

“Acest pachet financiar ne sprijina in mod consistent in vederea atingerii obiectivelor noastre: sa oferim utilizatorilor veltravel.ro o experienta optima, rapiditate si fluiditate in rezervarea serviciilor turistice, adaptata la standardele tehnologice ale acestui deceniu; imbunatatirea adaptabilitatii si scalabilitatii platformei online pentru a deveni un produs marketabil si pe pietele de travel din alte tari”, au spus reprezentantii VELTRAVEL.RO.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CBRE: Cyberjump deschide prima locație în București

Articolul următor

Un startup al Universității Tehnice, prezentat la reuniunea EUt+ de la Cartegena

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share