Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

TeraSteel a finanțat traseul de mountain bike Poarta Transilvaniei

Agenția de Dezvoltare Intercomunitară Bistrița-Năsăud (ADIBN) a activat Domeniul Cicloturistic Poarta Transilvaniei – Valea Budacului, proiect finanțat de producătorul de panouri termoizolante TeraSteel.

Inițiativa ADIBN a adunat numeroși oameni iubitori de mișcare pe bicicletă care au marcat noul punct de reper pe harta cicloturismului din Transilvania. Proiectul este inițiat de ADIBN în colaborare cu Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și finanțat de compania locală TeraSteel.

Alături de primăriile din comunele Cetate, Budacu de Sus și Dumitrița, în deschiderea traseului amenajat de ADIBN s-au mai implicat Salvamont, Universitatea Babeș-Bolyai, Tășuleasa Social, Bistritz Bike Shop, dar și alte organizații locale.

Rebranding din Plastsistem

TeraSteel este producătorul numărul 1 de panouri termoizolante și de profile zincate din România și Serbia. Aceasta activează în trei unități de producție situate în România și Serbia. Plastsistem, actuala TeraSteel, s-a înființat în 1994. Din 2013 a început producția de structuri zincate, în urma unei investiții de 2,5 milioane de euro. În 2017 a avut loc rebranding-ul Plastsistem.

Apoi TeraSteel a activat fabrica sa din Serbia – prima cu capital privat românesc inaugurată în străinătate după Revoluție. În 2019 TeraSteel a devenit liderul pieței de panouri sandwich din România și Serbia și unul dintre cei mai importanți exportatori în spațial Europei Centrale și de Est. Acționar majoritar este Kingspan Holding Netherlands.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Organizația Patronală HORECA Cluj susține demersurile Organizației Patronale HORA București și Federația Industriei Hoteliere din România, prin care se contestă intenția Guvernului României de a crește cota de taxă pe valoarea adăugată (TVA) aplicată industriei HORECA de la 9 la 19% și

Tinerii fără experiență iau cu asalt joburile din turism, retail și call-center

Articolul următor

În cartierul Fabric din Timișoara se va construi un nou centru comunitar cu fonduri europene nerambursabile

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Topul universităților din România pe 2023

Ministerul Educației Naționale a făcut public Metarankingul Național aferent anului 2023. În exercițiul de metaranking specific anului 2023,…
Citeste mai mult

UMF Cluj Technology Transfer Days

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca revine pentru a treia oară cu evenimentul UMF Cluj Technology…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share