Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

FOTO: Investiție imobiliară propusă pe strada Gheorghe Doja

Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș vor decide, într-o ședință viitoare de lucru, cu privire la oportunitatea aprobării documentației ”PUZ – Construire locuințe colective cu servicii la parter” pentru un obiectiv de investiții propus să fie realizat pe strada Gheorghe Doja nr. 193-195 din Târgu Mureș.

În prezent, PUZ-ul întocmit de către SC Arhitecton SRL pentru societățile Dorimar Edil SRL și Lialedor SRL se află în dezbatere publică, pe pagina web a Primăriei Municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro, secțiunea ”Informații publice”.

Potrivit sursei citate, investiția este propusă pe un teren intravilan, curți și construcții, de 1.298 de metri pătrați, deținut în părți egale de cele două societăți beneficiare, iar terenul se află în apropiere de fosta fabrică de cărămidă și este liber de construcții, orizontal, cu vegetație crescută necontrolată.

”Beneficiarii doresc să construiască o clădire cu funcțiune mixtă – locuințe colective și spații de servicii la parter”, se menționează în document.

(Redacția)

Post-ul FOTO: Investiție imobiliară propusă pe strada Gheorghe Doja apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Festivalul Internațional de Film Transilvania a anunțat Focus Nordic, cel mai mare program de acest fel din istoria TIFF, dedicat unei cinematografiei din această zonă a Europei: Suedia, Danemarca, Finlanda, Norvegia și Islanda.

TIFF intră în parteneriat cu Festivalul de Film Goteborg

Articolul următor

Complice.ro depășește ținta de dublare a afacerilor în 2022

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share