Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Via Transilvanica intră în parteneriate cu Datacor și Rombat

Două companii bistrițene au acceptat să intre ca partenere în proiectele inițiate de către Asociația Tășuleasa Social (ATS).

Datacor și Rombat se vor implica în proiecte de competiții urbane și maraton montan, sub umbrela Via Transilvanica. În 26 august, în parteneriat cu Datacor, are loc Via Transilvanica Maraton, în campusul ATS. Datacor este un furnizor regional de soluții integrate în domeniul energiei solare, comunicațiilor și infrastructurii cu afaceri anuale de 9 milioane de euro.

În 30 septembrie, echipa Via Transilvanica, avându-l pe post de coordonator pe Tiberiu Ușeriu, pregătește prima ediție de competiții urbane “Via Transilvanica în mișcare”, din municipiul Bistrița, Rombat figurând ca partener. Producătorul de baterii controlat de Metair a vândut, anul trecut, 2,65 milioane de unități, iar în acest an și-a propus un buget de investiții de 10 milioane de euro.

Prin competiția din municipiu, ATS vrea să promoveze și să extindă mișcarea în aer liber în zona urbană și mai ales în rândul copiilor și tinerilor. Via Transilvanica, o inițiativă a lui Alin Ușeriu, președintele ATS, reprezintă un traseu de 1.400 km prin 400 de localități și 10 județe (Suceava, Bistrița-Năsăud, Mureș, Harghita, Brașov, Sibiu, Alba, Hunedoara, Caraș-Severin, Mehedinți), împărțit în șapte ținuturi cultural-istorice. Amenajarea sa a durat patru ani și jumătate, cu o investiție de 1,6 milioane de euro și sprijinul a 8.000 de voluntari.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
În cadrul ședinței pregătitoare a Comisiei de Dezvoltare Regională, parlamentarul european Daniel Buda a fost numit ca raportor al dosarului „Cooperarea transfrontalieră cu țările vecine.”

Europarlamentarul Daniel Buda, raportor pentru cooperarea transfrontalieră

Articolul următor

Copiii teribili ai IT-ului românesc, prezentați în Silicon Valley

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Nordic Group investește și la Izvin

Nordic Group, una un jucător important în piața distribuției de produse alimentare premium în  rețele Retail, HoReCa și…
(Cluj-Napoca, 14–24 iunie)
Citeste mai mult

Cinema și fine dining la TIFF

Festivalul Internațional de Film Transilvania (Cluj-Napoca, 14–24 iunie) a făcut cunoscute filmele secțiunii Film Food. “Deseori, mâncarea înseamnă…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share