Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Skyline montează instalațiile noului bazin de înot din Câmpia Turzii

Skyline Engineering Cluj-Napoca a prezentat felul în care abordează lucrările contractate la viitorul bazinul didactic de înot din municipiul Câmpia Turzii, obiectiv care prinde contur pe str. Teilor.
Compania clujeană lucrează la sistemele electrice, de ventilație, filtrare și încălzire | Foto: Skyline Engineering

Societatea de construcții și instalații din Cluj-Napoca se ocupă de sistemele electrice, de ventilație, filtrare și încălzire.

Skyline Engineering a prezentat felul în care abordează lucrările contractate la viitorul bazinul didactic de înot din municipiul Câmpia Turzii, obiectiv care prinde contur pe str. Teilor. “Fiecare detaliu este gestionat cu atenție deosebită, iar calitatea lucrărilor noastre este la cel mai înalt nivel.

Ne angajăm să livrăm rezultate impecabile, iar profesionalismul nostru este reflectat în fiecare pas al procesului. De la sistemele de filtrare și de încălzire, la instalațiile electrice  și de ventilație, fiecare element este pus la punct pentru a oferi un mediu sigur și confortabil”, au asigurat reprezentanții Skyline.

La începutul anului, Skyline a semnat contracte de reabilitare a unor unități medicale importante din Cluj-Napoca. Societatea se ocupă de reabilitarea instalațiilor de la Spitalul Clinic de Recuperare, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Leon Daniello.

Skyline a fost implicată și în contractul de modernizare a stației de transport public din Piața Gării, dar și în reabilitarea reabilitarea termică a Colegiului Tehnic Ana Aslan din reședința de județ. Societatea înregistra afaceri de 22 de milioane de lei în 2022 și un profit de 1,8 milioane, cu 83 de angajați. Compania îi avea ca asociați pe Doru Stoica (75%), Cornel Savu (13%) și Cosmin Borz (12%).

 

Proiect blocat timp de un an

Lucrările de edificare a bazinului au fost reluate, în iunie 2022, de către constructorul MBS Group Turda după o întârziere de peste un an. Compania Naționale de Investiții a aprobat reluarea integrală de către MBS a lucrărilor. Proiectul de 8,9 milioane de lei trebuia finalizat în ianuarie 2022, conform estimărilor inițiale ale municipalității.

După finalizarea bazinului, Parcul Municipal Berc va deveni un complex sportiv dotat cu teren polisportiv, skatepark și patinoar. MBS Group este controlată de Ioan Anca (88%), ceilalți asociați fiind Gabriel Silagyi, Gheorghe Baciu și Septimiu Medrea. MBS a înregistrat, în 2022, afaceri de 67 de milioane lei și un profit net de 7,1 milioane, cu 83 de angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ziua Mondială de Luptă împotriva Hepatitei, 28 iulie 2023

Articolul următor

Grupul ZF din Germania și Grupul Tehnologic Hon Hai (Foxconn) - Parteneri în sistemele de șasiu pentru autoturisme

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share