Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

USAMV Cluj dă un ambasador internațional pentru bunăstarea animalelor

Alina Rusu, profesor la Facultatea de Zootehnie și Biotehnologii Cluj, a fost numită în rolul de ambasador pentru România al International Society of Animal Professionals (ISAP).

Organizația ISAP a fost fondată cu scopul de a ține cont de bunăstarea animalelor în întreaga lume. ISAP oferă un punct strategic tuturor celor care lucrează cu animale sau care sunt interesați să lucreze cu animale de a promova cooperarea internațională în domeniul bunăstării animalelor, precum și de a stabili standarde de bune practici în profesiile orientate spre animale.

Studenții anului I de la programele de studii ”Comportamentul și bunăstarea animalelor” (nivel licență, cu predare în limba engleză) și ”Ethology & Human – Animal Interaction” (nivel masterat) vor beneficia de statutul de membru pentru un an al ISAP, cu sprijinul Facultății de Zootehnie și Biotehnologii.

Acestea vor facilita astfel deschiderea spre programe de certificare, evenimente științifice și colaborări cu profesioniști internaționalo în domeniile orientate spre animale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Antrepriza de Construcții și Instalații (ACI) a dezvăluit stadiul șantierului de la  Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca.

ACI Cluj se apropie de finalizarea ambulatoriului de la SCUC

Articolul următor

S-au declanșarea procedurile de expropriere de pe amplasamentul suplimentar la A3

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

UMF Cluj Technology Transfer Days

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca revine pentru a treia oară cu evenimentul UMF Cluj Technology…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share