Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Venituri mai mici pentru BRK Financial, în primul semestru

Veniturile din activitatea de bază ale BRK Financial Group au fost de 13,9 milioane lei în primul semestru, în scădere cu 20% față de primul semestru al anului trecut.
BRK Financial a fost înființată în 1994, inițial ca Broker Cluj | Foto: BVB

Casa clujeană de brokeraj a contabilizat venituri în scădere în primele șase luni ale anului față de cele din semestrul I 2022.

Veniturile din activitatea de bază ale BRK Financial Group au fost de 13,9 milioane lei în primul semestru, în scădere cu 20% față de primul semestru al anului trecut. Pe partea de investiții financiare, BRK a realizat un profit de 235.000 lei față de o pierdere de 648.000. Rezultatul global al perioadei a fost o pierdere de 8,1 milioane lei, mai mare decât cele 6,8 milioane înregistrate în aceeași perioadă a anului trecut.

BRK Financial Group Cluj, Electrica și Roca Industry București au fost selectate în noul program de sprijin pentru îmbunătățirea relației cu investitorii și de creștere a lichidității acțiunilor companiilor listate la bursă. Acesta este un program comun al Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare, Bursei de Valori București și VERTIK lansat în România la începutul acestui an.

Cele trei companii vor beneficia de consultanță oferită de echipa de consultanți profesioniști a VERTIK pentru realizarea unei strategii specifice cu scopul de a îmbunătăți vizibilitatea și lichiditatea în piața de capital. BRK a fost înființată în 1994, inițial ca Broker Cluj. Aceasta deține SAI Broker și poziții de control în cadrul mai multor startup-uri.

Ele sunt Romlogic Technology, Firebyte Games, GoCab Software, REIT Capital – administrator al companiei Star Residence Invest. Activitatea de bază a BRK este structurată pe două direcții de afaceri: intermediere și tranzacționare. Cu sediul central în Cluj și alte șapte secundare în București, Iași, Timișoara, Suceava, BRK asigură analize zilnice despre piață și asistență în privința evoluției pieței bursiere.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Studiul MyCar Assistant, aplicație concepută ca asistent digital auto complex, relevă că un român cu salariu mediu își alocă veniturile pe trei luni pentru a acoperi cheltuielile anuale ale unei autoturism de o valoare medie.

Șoferii din Cluj, cei mai grijulii din România

Articolul următor

Paradă moto la Maris Fest Târgu Mureș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share