Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Weinfest Mediaș va avea loc în acest an într-un format nou

Organizatorii Weinfest Mediaș anuntă oficial că în acest an evenimentul va avea loc în Vechea Metropolă de vin a Transilvaniei într-un nou format.

„În calitate de organizatori, ne bucurăm că formatul nostru de succes creat cu multă trudǎ în anii anteriori a fost preluat. În consecință, gazda evenimentului nostru Turrepitz – paznicul cetății, vă anunțǎ cu mare entuziasm faptul că evenimentul nostru se reinventeaza într-un nou format păstrând baza de mare degustare, compus din 2 evenimente anuale “Weinfest Mediaș” 15-17 Septembrie 2023 și “Weinfest Mediaș” – Christmas Edition 15-28 Decembrie 2023”, anunță organizatorii evenimentului.

Evenimentul va avea loc în curtea castelului din jurul turnului emblemă al orașului Mediaș.

„Vă aducem aminte că evenimentul Weinfest Mediaș se desfășoară ca parte a eforturilor de reconstrucție a Vechii Metropole de vin a Transilvaniei, sub auspiciile zâmbetului lui Dumnezeu din spatele lacrimilor cerului, așa cum s-a demonstrat la Proclamația de la Mediaș a Zilei Internaționale de Fetească regală! Vă promitem o experiența diferită în fiecare zi a evenimentului din luna septembrie. Accesul pentru degustare se poate achiziționa de aici.”, mai anunță organizatorii, printre care se numără Asociația Locului Natal, FDGR Mediaș, Asociația Culturală Pusteblume Mediaș, Asociația pentru Reconstrucția Vechii Metropole de vin a Transilvaniei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Peste 525 de milioane euro vor ajunge în județul Hunedoara

Articolul următor

Centru de evaluare și orientare în carieră pentru elevii de clasa a VIII-a, proiect pilot la Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share