Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hype Festival în Cetatea Oradea

Între 8 și 10 septembrie, Cetatea Oradea se transformă în gazda Hype Festival, un eveniment dedicat culturii urbane în toate formele sale: de la modă și muzică la expoziții de artă modernă.

Pasionații de modă sunt așteptați în premieră la Fashion Market, unde peste 30 de reselleri de sneakeri și trei brand-uri locale vor prezenta și comercializa cele mai fresh colecții de pantofi și haine streetwear.

Universitatea Partium va fi prezentă cu expoziția “Made In Partium – Best of Diplomas”, care conține proiectele de diplomă ale programelor PKE Grafika și Comunicare vizuală. Expoziția itinerantă sosește în Oradea după o călătorie în 8 orașe din 2 țări și va oferi o perspectivă captivantă asupra creativității tinerei generații.

O altă expoziție de postere și GIF-uri prezentă în festival este Publicritic, un program care încurajează artiștii din întreaga lume să formeze o viziune critică asupra diferitelor probleme sociale,

Program

Zilnic, trei studenți ai Universității din Oradea, Casian Kerezsi, Coralia Dubou și Teodora Ciorna vor organiza activități pentru toate vârstele, inclusiv prezentări introductive în modă și discuții despre industrie:

16:00-16:30 –  Prezentare introductivă în domeniul modei și despre ce  reprezintă un designer de modă (prezentare a brandului URBANFIT);

16:30-17:00 – Testează-ți Cunoștințele cu Moda: Quiz Interactiv

17:00-17:30 – Discuție despre modă, reguli esențiale și parcursul conceperii unei colecții;

17:30-18:30 –  Creație Rapidă: Concurs de schițe

19:00-20:00 – Exerciții de drapaj pe manechin

În cadrul festivalului va fi amenajată o zonă de street food, unde foodtruckurile vor aștepta vizitatorii cu o gamă variată de produse preparate pe loc, de la burgeri la băuturi și dulciuri. Atmosfera va fi completată cu zone de relaxare și live DJ sets cu DJ Munov, pe toată durata evenimentului.

Hype Festival se va desfășura pe parcursul a 3 zile, după următorul program:

  • vineri, între orele 16:00 și 21:00
  • sâmbătă și duminică, între orele 12:00 și 21:00

Intrarea este gratuită și toți orădenii sunt încurajați să participe și să se bucure de eveniment, indiferent de vârstă.

Despre Hype Festival:

Hype Festival este un eveniment care își propune să aducă cultura urbană în centrul atenției, promovând diversitatea și creativitatea într-o varietate de forme artistice. Evenimentul dorește să oferă o platformă pentru tinerii artiști și designeri să-și prezinte munca și să se conecteze cu comunitatea.

 

Organizatorul evenimentul este compania Hype Festival S.R.L, cu susținerea Asociației pentru promovarea turismului din Oradea (Visit Oradea) și regiune și Primăria Municipiului Oradea.

 

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sens giratoriu suplimentar la Centura Beiuș

Articolul următor
Acesta a făcut afirmația la întâlnirea virtuală cu investitorii din cadrul prezentării publice a rezultatelor pe primul semestru din 2023 ale grupului Life Is Hard (LIH) și a perspectivelor dezvoltatorului clujean de software. 

Life Is Hard “amenință” cu o nouă achiziție

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share