Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Acțiunile AROBS, suspendate două zile de la tranzacționare

AROBS Transilvania Software se pregătește de trecerea la piața principală la sfârșitul acestei luni și a venit către investitori cu câteva precizări tehnice. 
Momentul debutului inițial al AROBS, cel de pe Piața AeRO | Foto: BVB

Bursa de Valori București (BVB) a decis să procedeze la suspendarea titlurilor companiei clujene de software înainte de intrarea sa pe Piața Principală.

AROBS Transilvania Software se pregătește de trecerea la piața principală la sfârșitul acestei luni și a venit către investitori cu câteva precizări tehnice. Acțiunile AROBS vor fi suspendate în perioada 21-22 septembrie, iar toate ordinele existente se vor elimina, urmând ca simbolul să fie tranzacționabil pe piața reglementată din 25 septembrie, conform casei de brokeraj Goldring.

Autoritatea de Supraveghere Financiară a aprobat prospectul de admitere la tranzacționare pe Piața Principală a AROBS, cea mai mare companie de tehnologie de la BVB. Prima zi de tranzacționare pe piața reglementată va fi 25 septembrie.

„Asigurăm investitorii care ne urmăresc că transferul e doar o etapă intermediară în planurile noastre. Avem în lucru următoarele obiective pe piața de capital: intrarea în indicii locali și regionali, atragerea investitorilor instituționali prin realizarea unei majorări de capital”, a spus fondatorul Voicu Oprean.

AROBS a înregistrat, în 2022, la nivel consolidat, afaceri de 299,8 milioane de lei, o creștere cu 61% față de 2021, și un profit net normalizat de 53,1 milioane de lei, o apreciere de 15%. Rezultatele primului semestru din 2023 vor fi publicate în 28 septembrie.

Capitalizarea companiei este de 961 milioane lei. De la momentul listării, în 2021, AROBS a realizat nouă achiziții. AROBS furnizează servicii și soluții software în diverse industrii, cu 70 de parteneri din cadrul diviziei Software Services prezenți în Europa și America. 11.000 de clienți din Europa și Asia folosesc produsele software ale companiei. AROBS este prezentă în 11 locații din România și nouă din străinătate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Wizz Air l-a premiat cu un voucher pe norocosul pasager care a călătorit pe zborul de la Palma de Mallorca.

Wizz a marcat pasagerul 80 de milioane în România la Cluj

Articolul următor
Banca Naţională a României (BNR) va lansa în circuitul numismatic, din 18 septembrie, o monedă din argint cu ocazia a 70 de ani de la înființarea CACI. 

Monedă de argint aniversară, vândută cu 100 € la Cluj și Timișoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share