Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

AROBS își recompensează angajații cu 11 milioane de acțiuni gratuite

Acțiunile cu titlu gratuit fac parte din programul Stock Option Plan (SOP) pe care AROBS l-a demarat și prin care a dorit investiția în dezvoltarea profesională a persoanelor-cheie, împiedicând migrarea către competiție și costul de înlocuire a acestora.

Compania AROBS Transilvania Cluj va aloca acțiuni cu titlul gratuit către angajați și membrii organelor de conducere a companiei.

Acțiunile cu titlu gratuit fac parte din programul Stock Option Plan (SOP) pe care AROBS l-a demarat și prin care a dorit investiția în dezvoltarea profesională a persoanelor-cheie, împiedicând migrarea către competiție și costul de înlocuire a acestora.

AROBS atribuie cu titlu gratuit 10,9 milioane de acțiuni nominative, ordinare, dematerializate și libere de sarcini emise de societate, cu valoarea nominală de 0,1 lei, angajaților și membrilor conducerii, angajaților și membrilor organelor de conducere ai firmelor afiliate și care și-au exercitat opțiunile.

Acționarii companiei au decis acordarea de opțiuni de acțiuni în vederea remunerării și fidelizării angajaților și membrilor organelor de conducere, prin SOP.

Decizia de stabilire a grupul salariaților potențial eligibili, regulile de determinare a persoanelor ce vor putea beneficia de acest plan, datele promitentului, termenul în care va putea fi exercitată opțiunea, condițiile de eligibilitate și numărul de titluri de participare acordate, precum și eventuale limitări a acestora au aparținut conducerii societății.

Bătaie pe angajați în piața tehnologiei

“Încă de la momentul listării la Bursa de Valori București (BVB), AROBS și-a asumat ca o direcție strategică să se axeze pe motivarea și fidelizarea angajaților prin adoptarea mai multor acțiuni, printre care cointeresarea angajaților în bunul mers al companiei prin mecanismul financiar de tip SOP.

Această abordare reprezintă un pas natural în construirea în cadrul AROBS a unei culturi deschise spre comunicare și inovație, cu spirit de comunitate, care încurajează creșterea profesională și personală, creează un spațiu de implicare și, în același timp, de parteneriat, conform conducerii companiei.

Implementarea unui astfel de program este un element diferențiator în piață de muncă din domeniul tehnologiei, unde recrutarea de personal înalt calificat este o provocare din ce în ce mai mare.

Participarea la performanțele companiei este un element care distinge AROBS pe piață, și poate atrage talente cu expertiză vastă, de diverse seniorități; calitatea resurselor umane și expertiză echipei fiind un element vital în domeniul de activitate al companiei, atât pe linia de business de servicii software pentru piață globală, cât și în dezvoltarea produselor software pentru piața internă și nu numai”, se menționează în raportul trimis BVB.

Acțiunile vor fi atribuite și unor persoane din alte companiile ale grupului: AROBS Development & Engineering, Berg Computers, UCMS Group România, SAS Fleet Tracking.

Criteriile de acordare a “gratuitelor”

  • Calitatea de angajat sau membru în conducerea societății
  • Vechime continuă în societate mai mare de un an
  • Rezultate deosebite în activitatea curentă
  • Implicare activă și eficientă în promovarea intereselor societății

Sursa: AROBS

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primul strat de asfalt pe Centura Nojorid

Articolul următor
Consiliul Județean (CJ) Cluj a găzduit o videoconferință online, prin care primarii au fost informați asupra oportunităților de finanțare oferite prin intermediul Programului Operațional Incluziune și Demnitate Socială (POIDS) 2021–2027 și a Programului Operațional Educație și Ocupare (POEO) 2021-2027.

Primarii Clujului au aflat cum pot obține bani europeni gratis

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share