Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Festivalul Milano Fashion a avut o româncă în juriu, Georgeta Furdui, designer Mavaro

Georgeta Furdui, designerul de genți a brandului italian Mavaro, a făcut parte din juriul Festivalului Milano Fashion, desfășurat în perioada 23-24 septembrie 2023. Festivalul la care au participat 30 de branduri este organizat de WORLD FASHION FESTIVAL AWARDS DUBAI.

Juriul festivalului a avut o singura româncă. Originară din Cugir, Georgeta Furdui este designer de genți și parfumuri Mavaro. Alături de ea au jurizat Logan Curtis, Xausa Jean-Pierre, Chiara Giulia Micocci, Federico Pinizzotto și Daniele Dentamaro.

Mavaro, un brand de succes

Mavaro este continuarea poveștii  CAPRIS, una dintre cele mai importante fabrici de marochinărie din Romania, cu o istorie de peste 150 de ani în domeniul marochinăriei.

     „Acest concept a luat naștere printr-o idee a soțului meu, Valter Marcheselli și a socrului meu, Rocco Marcheselli. Ei au dat startul acestei frumoase afaceri. Eu am creat numele acestui brand și am început să mă implic foarte mult pe partea de creativitate și design. De mic copil am avut o pasiune pentru tot ce era nou și pentru creativitate. Îmi cumpăram reviste, să fiu la curent cu tot ceea ce este nou legat de fashion. Îmi plac provocările, îmi place să mă joc cu culorile, să schimb, să modific geanta până o aduc la stadiul de produs finit, practic, comod, util si foarte plăcut pentru clienții noștri. În spatele unui produs MAVARO, se ascunde multă muncă, seriozitate, efort fizic foarte mare, dar și foarte multă pasiune, iar rezultatele sunt pe măsură. Orice realizare a brandului MAVARO este rodul pasiunii, care ne face să ne simțim vii,” spune  Georgeta Furdui.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Rezultatul licitației pentru lotul 1 Boița- Avrig- Mârșa din A13 Sibiu – Făgăraș nu a fost contestat. Se va semna contractul

Articolul următor

George Călin, recrutat de Fortim pentru departamentul rezidențial

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share