Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Județul Cluj și-a făcut podcast

Consiliul Județean (CJ) Cluj a lansat primul episod de podcast, menit să aducă în atenția publicului personalități reprezentative ale comunității clujene.

Consiliul Județean (CJ) Cluj a lansat primul episod de podcast, menit să aducă în atenția publicului personalități reprezentative ale comunității clujene.

Cea dintâi episod a oferit prilejul unei întâlniri cu Sergiu Vitalian Vaida, realizator de emisiuni folclorice la postul public de televiziune. Podcastul poate fi urmărit integral pe YouTube și pe rețelele de socializare ale forului județean, Asociației Produs de Cluj și președintelui CJ Cluj, Alin Tișe.

„Am trecut la o nouă etapă de promovare a județului. Pe lângă eforturile noastre depuse constant pentru promovarea tradițiilor, obiceiurilor și produselor specifice, dorim să aducem în prim-plan persoanele care au contribuit la dezvoltarea comunității locale, personalități reprezentative, generatoare de plusvaloare.

La Cluj ne mândrim cu oameni de excepție, care au adus faimă județului și ale căror povești merită să le cunoaștem”, a spus șeful CJ. Periodic vor fi prezentate episoade în care invitați vor fi oameni deosebiți, care s-au validat prin ceea ce fac pentru comunitate, ca “produs de Cluj”.

Acest podcast este gândit în ideea de a le oferi clujenilor prilejul de a cunoaște mai bine personalități reprezentative, din toate domeniile. Periodic vor fi prezentate episoade în care invitați vor fi oameni deosebiți, care s-au validat prin ceea ce fac pentru comunitate, ca “produs de Cluj”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Calendar estimativ de lansare a sesiunilor de depunere a cererilor pentru bani europeni de către fermieri

Articolul următor
64 de femei din România și 10 femei din Republica Moldova au participat activ la procesul de învățare și dezvoltarea de proiecte pentru a-și susține comunitățile și afacerile, iar cele mai bune propuneri vor fi premiate de Corteva Agriscience cu granturi la sfârșitul lunii octombrie.

74 de femei din România și Republica Moldova au finalizat TalentA 2023

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share