Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

BRINDUSTRY – Lider în furnizarea soluțiilor inovatoare și sustenabile pentru fabricile din Romania  

 Compania BRINDUSTRY, fondată de Bogdan Briceag, un tânăr cu spirit antreprenorial și o pasiune neîntreruptă pentru dezvoltare, a reușit să redefinească industria producției din România

 Responsabilitatea față de mediu și inovația sunt două dintre aspectele esențiale care stau la baza industriilor de succes din România. Din dorința de a veni în întâmpinarea celor mai importante nevoi, compania BRINDUSTRY aduce in prim plan solutii revoluționare și sustenabile pentru fabricile care au ca principal scop reducerea poluării, diminuarea cheltuielilor de producție și îmbunătățirea mediul de lucru pentru angajati.

Mai mult decât atât, este singura companie din România specializată în soluții și echipamente pentru captarea și separarea vaporilor de ulei și emulsii de la mașinile cu comandă numerică CNC, fără filtre consumabile. Toate filtrele se spală cu ajutorul masinilor de spălat de la ANMASI, reducând astfel cheltuielile fabricilor și poluarea.

Cu o viziune aparte și o misiune solidă, BRINDUSTRY reprezintă un exemplu de inovație și responsabilitate într-o lume tot mai conștientă de nevoia de a proteja mediul înconjurător.

Un nume de referință în industria de producție din România

 Compania BRINDUSTRY și-a asumat misiunea de a veni în sprijinul fabricilor din România cu echipamente și tehnologii inovatoare și sustenabile care aduc beneficii semnificative pe termen lung. Împreună cu echipa de profesioniști dedicați, BRINDUSTRY s-a impus ca un lider în furnizarea de soluții și echipamente care transformă radical procesele de producție, contribuind la crearea unui echilibru perfect între eficiență, economie și responsabilitate față de mediu.

 

De la oportunitate la inovație – Povestea brand-ului BRINDUSTRY

 Fondatorul Bogdan Briceag a identificat soluțiile eficiente pentru problemele cu care se confruntau fabricile de producție din România, a pus bazele BRINDUSTRY Group  și a creat un portofoliu diversificat de produse și servicii.

BRINDUSTRY reprezintă în România companiile ANMASI, REVEN, KMA, FILCO, LANNER, ESSELENT, H2O, NITTY-GRITTY, MAGIDO.

De-a lungul timpului, BRINDUSTRY a reușit să implementeze cu succes un număr de 1000 de echipamente în diverse fabrici din întreaga țară, stabilind parteneriate de încredere și colaborând cu până la 300 de unități de producție din România.

 

Soluții inovatoare, ușor de implementat pentru toate fabricile din România

 Compania BRINDUSTRY și-a asumat misiunea de a reconfigura standardele industriale, implicit de a ajuta fabricile din România să reducă poluarea aerul, apa și solul. Cum? Prin furnizarea unor soluții inovatoare și ușor de folosit care să transforme producția într-un proces responsabil. Aceste soluții nu doar că răspund nevoilor clienților, dar simplifică procesele de producție, eficientizează costurile și promovează responsabilitatea față de mediu.

 

 Curățarea de precizie a pieselor:

  • Mașini de spălat cu ultrasunete (cu etape de spălare, clătire și uscare)
  • Mașini de spălat prin pulverizare;
  • Mașini de spălat cu bandă, tambur și coș rotativ 360°
  • Chimicale

Mașinile de spălat se pot personaliza în funcție de aplicația, cerințele și nevoile specifice ale fiecărui client. Manipularea pieselor se poate face și cu roboți, soluție ce o putem oferi la cheie.

Filtrarea aerului industrial fără consumabile si cu recuperare de căldură

  • Filtrarea vaporilor de ulei și emulsie în special de la CNC-uri;
  • Filtrarea fumului;
  • Filtrarea gazelor;
  • Filtrarea mirosurilor neplăcute.

Procesare șpan metalic

  • Mărunțire;
  • Centrifugare;
  • Brichetare

Filtrare emulsie si uleiuri

  • Separatoare de ulei rezidual;
  • Sisteme individuale pentru filtrare fluide de proces;
  • Sisteme centralizate pentru filtrarea emulsiei;
  • Separatoare magnetice pentru filtrare particule metalice;

 

Filtrare fluide de proces

Fluide care sunt utilizate în industria metalelor, în special în industria auto, și a acoperirilor. Solutiile de filtrare se folosesc la ape de pretratare (degresare) și curățare a pieselor pentru o calitate constantă a procesului, reducând semnificativ costurile operationale.

Filtrăm uleiul rezidual, particulele solide, particulele metalice din băile de degresare prelungind durata de viață a fluidelor de până la 4-10 ori.

Tratarea apelor industriale uzate prin distilare

Sistemele de evaporare a apelor uzate sunt considerate a fi cea mai economica metoda de procesare a unei mari varietati de ape industriale uzate. Este o alternativa viabila la eliminarea apelor uzate cu companii specializate in gestionarea deseurilor sau alte metode de procesare. Astfel, se reduce volumul apei uzate si costul de gestionare a deseurilor pana la 99%. Apa tratata poate fi reciclata in procesul de fabricatie.

 Scopul soluțiilor furnizate de BRINDUSTRY

 Reducerea poluării: Echipamentele furnizate permit reducerea emisiilor de poluanți și a impactului asupra mediului înconjurător. Astfel, vei reuși să te conformezi cerințelor legale stricte, și promovează o imagine de responsabilitate ecologică.

 Economii semnificative: Prin optimizarea proceselor de producție, clienții beneficiază de economii semnificative în privința cheltuielilor de operare și de întreținere. De asemenea, reducerea consumului de resurse precum apă și energie duce la economii financiare semnificative.

Creșterea eficienței: Soluțiile BRINDUSTRY sunt concepute pentru a îmbunătăți eficiența operațiunilor de producție.

 Creșterea calității mediului de lucru: Oferind un mediu de lucru mai curat și sigur, BRINDUSTRY contribuie la creșterea satisfacției angajaților și la reducerea riscurilor pentru sănătatea lor.

 Responsabilitate socială și imagine pozitivă: Colaborarea cu BRINDUSTRY reflectă angajamentul față de mediul înconjurător și comunitate. Acest lucru poate avea un impact pozitiv asupra reputației și relațiilor cu clienții și partenerii de afaceri.

 În final, BRINDUSTRY nu furnizează doar echipamente și tehnologii de ultimă generație, ci aduce o viziune în care practicile responsabile și inovatoare modelează industria de producție din România, contribuind la crearea unui ecosistem durabil și de impact.

 

 Mașini de spălat cu ultrasunete | Mașini de spălat prin pulverizare – Soluții pentru Curățarea de Precizie a Pieselor

 În domeniul producției, eficiența și calitatea pieselor sunt esențiale. Curățarea adecvată a pieselor poate fi, adesea, o provocare, care necesită timp si resurse considerabile, mai ales în industriile care încă folosesc procesul manual de spălare a pieselor. BRINDUSTRY propune soluții inovatoare de curățare – mașinile de spălat piese cu ultrasunete și mașinile de spălat piese prin pulverizare.

 Curățare avansată cu ultrasunete

Mașinile de spălat piese cu ultrasunete îndepărtează de pe piese ulei, șpan, depuneri, mizerie, vaselină etc. și reprezintă un standard în ceea ce privește curățarea eficientă a pieselor. Tehnologia cu ultrasunete oferă o curățare profundă și uniformă, pătrunzând chiar și în cele mai mici zone ale pieselor. Acest lucru asigură îndepărtarea completă a impurităților, a reziduurilor și a contaminanților.

Gama de mașini de spălat piese cu ultrasunete sunt concepute pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic, reducând consumul de apă și de detergent.

Mașinile de spălat piese cu ultrasunete pot avea dimensiuni și caracteristici personalizate, astfel încât soluția oferită de BRINDUSTRY să se potrivească perfect nevoilor tale.

 Curățare prin pulverizare – Soluția rapidă și eficientă

Mașinile de spălat piese prin pulverizare oferă o opțiune de curățare rapidă și eficientă. Acest lucru este esențial pentru industriile în care timpul este cea mai prețioasă resursă și fiecare componentă trebuie să fie perfect curată.

Aceste mașini sunt ideale pentru spălare piese de ulei, vaselină, praf, mizerie, etc. și se folosesc, în general, în departamentul de mentenanță, service-uri auto sau de către fabricile de producție. Spălarea se realizează cu ajutorul unor duze de pulverizare speciale, apă caldă și detergent.

 

 O companie cu focus pe educare și conștientizare

 „Compania BRINDUSTRY, este profund dedicată educării pieței și conștientizării asupra problemelor critice cu care se confruntă fabricile din România. În ciuda progreselor tehnologice și a creșterii preocupărilor legate de mediu, ne-am dat seama că multe fabrici încă nu tratează cu seriozitate impactul poluării asupra mediului și cheltuielile mari asociate proceselor de producție tradiționale.

De-a lungul timpului, echipa BRINDUSTRY a muncit neîncetat pentru a oferi informații de calitate, cu rol educativ. S-au scris și publicat până la 200 de articole educationale pe siteurile din grupul BRINDUSTRY, fiecare având ca scop prezentarea soluțiilor inovatoare pe care le oferim, precum și sublinierea importanței conștientizării problemelor existente în industria de producție.

Aceste articole educative au abordat subiecte precum reducerea poluării, eficiența energetică, gestionarea resurselor și multe altele. Am explicat în detaliu cum tehnologiile noastre pot contribui la soluționarea acestor probleme, reducând astfel impactul negativ asupra mediului și costurile pentru fabrici.

Însă nu ne oprim aici. Promovăm conștientizarea și educăm industria de producție despre beneficiile schimbărilor durabile și responsabile. Este esențial ca fabricile să înțeleagă că există soluții eficiente și sustenabile la problemele lor, și că putem contribui la transformarea industriei într-un sector mai curat și mai eficient.

În calitate de lideri în domeniu, ne angajăm să continuăm această misiune de educare și conștientizare, deoarece credem cu tărie că o piață informată este cheia spre un viitor mai bun, atât pentru fabrici, cât și pentru mediul înconjurător.”

 

Te gândești să apelezi la soluții inovatoare pentru industria în care activezi? BRINDUSTRY poate fi partenerul tău de încredere! Așadar, acum este momentul să te alături în călătoria spre un mediu mai curat, cheltuieli mai mici și o producție mai inteligentă. Împreună pentru un viitor mai bun!

 

 

 

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Parteneriat între Bihor și Hajdú-Bihar, pentru accesarea fondurilor europene

Articolul următor

“Start în educaţie” ajunge la 120.000 de copii, 23.000 de părinți, 3.500 de educatori și 1.500 de grădinițe din zone defavorizate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share