Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Garden Center încheie lucrările la Parcul Observator

Un nou parc în cartierul Zorilor, Observator, va fi în curând dat spre folosință locuitorilor din municipiul Cluj-Napoca.
Se lucrează la amenajarea terenului, pavaj, izolarea cablurilor și instalațiilor | Foto: Municipiul Cluj-Napoca

Întins pe 1,2 ha, proiectul prevede amenajarea de spații verzi, 188 de noi arbori și 244 arbuști, împrejmuire cu gard viu, sistem de irigație.

Un nou parc în cartierul Zorilor, Observator, va fi în curând dat spre folosință locuitorilor din municipiul Cluj-Napoca. Proiectant și executant la acest parc este asocierea formată din Garden Center Grup, Ro-Verde Landscaping, Street Lighting.

“Aleile sunt amenajate din materiale permeabile (lasă apa să pătrundă în sol) pentru un impact minim asupra mediului. Vor exista zonă cu fântâni pavimentale, loc de joacă pentru copii cu dotări moderne, zone de recreere pentru seniori (cu mese de șah), de fitness și promenadă, piste pentru biciclete.

Sistemul de iluminat cu led din parc va fi controlat prin telegestiune, grupul sanitar va avea funcție de autocurățare. Va fi amenajată o parcare pentru biciclete, precum și un sistem de supraveghere cu camere video. Este asigurat accesul persoanelor cu dizabilități în toate zonele parcului”, a menționat Dan Tarcea, viceprimar al Clujului.

Un nou parc în cartierul Zorilor, Observator, va fi în curând dat spre folosință locuitorilor din municipiul Cluj-Napoca.

Au amenajat și Parcul 14 Iulie

“Se lucrează în continuare la amenajarea terenului – terasamente, spații verzi, pavaj, pozat cabluri și instalații electrice”, au precizat reprezentanții municipalității clujene.

În acest an, Garden Center a finalizat Parcul 14 Iulie, din cartierul clujean Grigorescu. Parcul reamenajat dispune de teren cu nocturnă, încărcare de trotinete electrice, bancă USB și toaletă smart. Terenul care face obiectivul investiției de reabilitare are o suprafață de 5.273 mp.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cinci zile de teatru la Lugoj în cadrul festivalului FestteamArt

Articolul următor
“Premieră: maşina care va fi condusă de studenţi şi alimentată doar cu energie solară a ajuns la competiția World Solar Challenge (WSC), în Australia.

Mașina solară creată la Cluj a ajuns în Australia

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share